ŽENA UŠETALA U BANKU U HERCEG NOVOM, UKRALA 1,3 MILIONA €! Novac Natrpala U TORBU, Evo Kako Je Izvela Prevaru!

Region

ŽENA UŠETALA U BANKU U HERCEG NOVOM, UKRALA 1,3 MILIONA €! Novac Natrpala U TORBU, Evo Kako Je Izvela Prevaru!

Crnogorska policija traga za ženom za koju se sumnja da je, koristeći falsifikovana dokumenta klijentkinje “Lovćen” banke, sa njenog računa podigla 1,3 miliona evra. Žena je osumnjičena da je 12. aprila, koristeći falsifikovana dokumenta klijentkinje Lovćen banke, sa njenog računa podigla 1,3 miliona evra.

Prema saznanjima Vijesti, iz te banke dan kasnije obavestili su policiju, kada je Budvanka M. O. rekla da ona nije zahtevala da joj se isplati novac koji je čuvala u banci. Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je tada i utvrđeno da su novac dali osobi koja je priložila falsifikovanu ličnu kartu na ime M. O.

Prevarantkinja je, navodno, 11. aprila najavila da će podići ušteđevinu u filijali banke u Herceg Novom, odakle su je, pošto se radi o velikom iznosu, obavijestili kada da dođe. Dan kasnije ona je sa rancem ušetala u banku, uzela novac i otišla.

Prevara je otkrivena kada su spisi poslati centrali banke u Podgorici, odakle su kontaktirali klijentkinju koja im je saopštila da duže od godinu nije dolazila u Crnu Goru.

“Po nalogu tužioca preduzimaju se mere i radnje na identifikovanju NN osobe koja je počinila prevaru. Izuzeti su snimci sa nadzornih kamera koje su jasno zabeležile počinoca”, rekli su nezvanično iz policije.

Prema istim informacijama i u banci se sprovodi interna istraga. Iz te banke danas su saopštili da je NN lice uz upotrebu falsifikovanih dokumenata počinilo “prevarnu radnju” na štetu jednog njihovog klijenta. (MONDO)