OBJASNILA, ALI STVARNO: JK U Dubaiju Na Bodi I Rukavice Spiskala Više Od 11.000 €! Ne Žali Pare Da Izgleda SVETSKI, Ovo Će PRŠTATI

Showbizz

OBJASNILA, ALI STVARNO: JK U Dubaiju Na Bodi I Rukavice Spiskala Više Od 11.000 €! Ne Žali Pare Da Izgleda SVETSKI, Ovo Će PRŠTATI

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko ne žali da potroši i poslednje pare na garderobu. Ona je u utorak otputovala na jednu od svojih najomiljenijih svetskih destinacija – Dubai, a čim se malo odmorila od napornog puta, uputila se u najveći tržni centar na svetu – Dubai mol, kako bi obišla butike s luksuznim modnim brendovima i sebe počastila novim krpicama.

Tako je JK odmah otišla u jedan od svojih omiljenih butika, gde se odmah dokopala preskupog “dolče i gabana” bodija sa ukrasnim kamenčićima, od čije će se cene običnim smrtnicima momentalno zavrteti u glavi. Naime, Jelena je za ovaj revijski model izdvojila, ni manje ni više, nego 8.950 evra, dok je za rukavice istog brenda i sa identičnim motivima iskeširala vrtoglavih 2.450 evra, što je ukupno 11.400 evra za ova dva komada.

Inače, model koji je Jelena izabrala pre nje je na reviji u Milanu prošlog septembra ponela i sestra Kim Kardašijan – Kloi, ali i njena ćerka Tru. Ove ekskluzivne modele Jelena će, kako saznajemo, obući za potrebe promocije albuma “Alfa”, koji se očekuje tokom leta.

Naravno, diva se tu nije zaustavila pa je skoknula i do “balensijage”, gde su joj za oko zapale plave kristalne klompe od 8.000 evra. Podsetimo, Jelena trenutno uživa u Dubaiju, u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvezdica. Tamo je sve prilagođeno njenim potrebama i uživaće kao prava kraljica.

Za sedam noćenja u ovom rizortu, Karleuša je morala da iskešira najmanje 10.000 evra, što za nju nije puno, ako se uzme u obzir da je toliko potrošila na garderobu i to samo za jedan dan boravka u Emiratima. (Kurir.rs/A. Panić)