KARLEUŠA PROSLAVILA BOŽIĆ! Pohvalila se kakva je domaćica i to s RUSKOM SALATOM, a reakcija njene ćerke je HIT

Showbizz

KARLEUŠA PROSLAVILA BOŽIĆ! Pohvalila se kakva je domaćica i to s RUSKOM SALATOM, a reakcija njene ćerke je HIT

Jelena Karleuša proslavila je najradosniji hrišćanski praznik Božić u novoj vili na Dedinju u društvu svoje porodice i najbližih prijatelja. Iako je poznato da se Jelena izjašnjava kao ateista, to pevačicu ne sprečava da porodično proslavi svaki hrišćanski praznik, jer njena deca tako žele, i upravo je njima samima ostavila slobodu da naprave izbor u životu.

Tako je bilo i ovog puta, kada je, kako tradicionalni običaji i nalažu, pripremila bogatu trpezu za Božić. JK se ovog puta pokazala kao prava domaćica, pa se na prazničnom ručku mogla videti i ruska salata, pitice i razne druge đakonije.

Nije izostala ni božićna česnica, a kako se i sama Jelena pohvalila na svom Instagram storiju, koji je posle nekoliko minuta i obrisala, upravo je njoj ove godine zapao novčić iz česnice, pa se veruje da će ona biti srećna i imaće novca tokom čitave godine.

Manje sreće od Jelene imala je njena starija ćerka Atina, kojoj se nije svidelo što nije izvukla paricu, što se moglo zaključiti po izrazu njenog lica i načinu na koji je ostavila svoj deo česnice. Na snimku koji je JK objavila, mogli smo videti da su s njom u društvu, pored ćerke, i njeni bliski prijatelji i saradnici, kao i brat od tetke Marko. Kurir.rs