Pokazao kako je izgledalo kada su roditelji s Balkana išli u školu. Video je hit

Zanimljivosti

Na TikTok profilu pod nazivom Balkandad, iza kojeg se krije komičar Miloš Nedeljkov, objavljen je snimak u kojem je prikazano “kako su roditelji s Balkana išli u školu“. Miloš se snimio kako s ruksakom ide u “školu” kroz neprohodnu šumu, livade, penje se uz strmo brdo i tek nakon četiri sata stiže na odredište.

“Kako balkanski roditelji kažu da su išli u školu”, napisao je uz objavu. Ona je prikupila na hiljade lajkova. Miloš je pozvao svoje pratitelje da ispričaju priče svojih roditelja, a oni su u komentarima napisali mnogo “lovačkih” priča svojih roditelja.

“Kad god moj tata priča svoju priču, to je zimi i svaki put snijeg postaje sve dublji, a on ima sve manje odjeće na sebi. Zadnji put nam je rekao da je snijeg bio do struka. Na sebi je imao samo farmerke, majicu, zimsku jaknu i drvene klompe. Bilo je -20 stepeni i 12 kilometara u jednom smjeru preko Mount Everesta”, napisao je jedan pratitelj priču svog oca.

“Trebaš napraviti snježnu verziju ovoga. Onda bi to bila priča koju smo svi slušali”. “I prije nego što su krenuli na ovaj pakleni put, prvo su morali stoku da namire”. “Tvoje činjenice su nepobitne”, “Nema snijega i planina? To je onda bilo lako”, pisali su mu drugi pratitelji u komentarima. Čini se kako je svima poznata priča koju je Miloš prikazao u svom skeču. Izvor:  Raport