MILAN DAO OTKAZ NA PINKU PA NAPUSTIO SRBIJU! Sklonio se da nađe mir, evo gde je Milošević OTPUTOVAO nakon odlaska iz Zadruge

Showbizz

MILAN DAO OTKAZ NA PINKU PA NAPUSTIO SRBIJU! Sklonio se da nađe mir, evo gde je Milošević OTPUTOVAO nakon odlaska iz Zadruge

Milan Milošević, nakon što je prekinuo saradnju s televizijom Pink, rešio je da se skloni iz javnosti. On je, saznaje Kurir, spakovao kofere i odlučio da ode u Austriju. Naš izvor kaže da će voditelj boraviti u Beču desetak dana, jer su mu nakon što je kao bomba odjeknula vest da više nije deo ružičaste televizije, a samim tim i rijalitija “Zadruga”, mir i odmor preko potreban.

On će o daljim poslovnim koracima odlučiti nakon povratka u Srbiju, sad mu je najvažnije da se dobro odmori posle napornog perioda koji je imao dok je bio voditelj “Zadruge”.

Podsetimo, Milan i čelnici Pinka rastali su se sporazumno, a prekid saradnje potpisan je na Badnji dan. Milošević je za Kurir potvrdio da više nije deo Pinka, a u nedelju se oglasio na Instagramu, gde je istakao da o svojim nekadašnjim poslodavcima ima samo reči hvale. On je na Pinku bio šest godina, učestvovao je u prvoj sezoni “Zadruge”, a nakon toga je bio jedan od njenih voditelja.

Na njegovo mesto došao je takođe novinar i bivši učesnik ovog rijalitija Marko Đedović. Kurir.rs