Renovirali staru kuću, pa ispod tepiha našli UŽASNU stvar: Pozlilo im, a onda se desio ŠOK obrt (VIDEO)

Ispovijesti

Renovirali staru kuću, pa ispod tepiha našli UŽASNU stvar: Pozlilo im, a onda se desio ŠOK obrt (VIDEO)

Nisu mogli da shvate kako nisu znali za ovo Bračni par iz Solt Lejk Sitija u SAD rešio je da renovira svoju kuću, staru čak 110 godina. Ono što muž i žena nisu očekivali je da će u zabačenoj prostoriji ispod tepiha pronaći mrlje od krvi!

– Danas smo pocepali tepih star koliko i sama kuća i otkrili smo da se na njemu nalaze crvenkaste fleke, nalik na krv. U početku nismo bili sigurni od čega su mrlje, ali nekako se jasno ukazivalo da je krv, a ne recimo vino. I to poveća količina krvi – rekla je žena u snimku na TikToku.

Paru je pozlilo zbog ovog otkrića, a potom su pozvali policiju.

– Policajac nam je potvrdio da je to najverovanije krv, ali je naglasio da bez forenzičara i zvanične provere ne može da zna da li je ljudska ili pripada životinji – rekla je žena u snimku koji je pogledalo više od pet miliona ljudi.

Kako su lokalni policijski zvaničnici mužu i ženi rekli da ipak neće slati forenzičare jer u toj kući nikada pre nije prijavljena nikakva sumnjiva aktivnost niti postoje podaci o zločinu, žena je rekla da će muž i ona o svom trošku proveriti o čemu se radi i da će i tada okačiti novi snimak. (objektiv.rs)

@hausofaquarius

Welp… where do we go from here 😅🥴 #renovation #homeimprovement #haunted #crimetok #SaveIt4TheEndZone #foryou

♬ Pink Soldiers – 23