VIKI MAJČINU SMRT NIKAD NIJE PREBOLILA, SAD POKAZALA KOLIKO LIČE: “Još uvek ne mogu da se pomirim da je nema”

Showbizz

VIKI MAJČINU SMRT NIKAD NIJE PREBOLILA, SAD POKAZALA KOLIKO LIČE: “Još uvek ne mogu da se pomirim da je nema”

Pjevačica i članica žirija „Zvezda Grand“ Viki Miljković je prije više od dvije godine ostala bez najveće podrške, majke Zorice, koja je poslije duže i teške bolesti preminula u njihovom porodičnom domu u Nišu.

Viki je javno govorila da ju je smrt roditelja jako pogodila, pogotovo kada je u maju 2020. godine ostala i bez majke.

– Do smrti majke, smrt oca je bio najveći gubitak u mom životu. Znaš, imaš dva prsta pa posečeš jeden, posečeš drugi, pa koji te više boli… Boli i jedan i drugi. Majka je umrla pre dve godine, nažalost sam ostalo bez oba roditelja, i to je užasno teško. Kada mi je tata umro, imala sam majku, i nekako smo se i brat i ja privili uz nju i ona nam je bila zamena za sve to i još uvek ne mogu da se pomirim da je nema -izjavila je svojevreno Viki, a sad je pokazala da je sličnost između nje i njene majke nevjerovatna.

Ona je objavila sliku svog i majčinog lika i uporedila ih, a kao opis stavila je: – Mamina bliznakinja.

Viki je u nekoliko navrata istakla da joj je pored karijere, najvažnija porodica za koju je izuzetno vezana. Dok su bili živi ona svoje slobodne dane provodila kod roditelja i brata u Nišu i govorila koliko su joj ti trenuci bili dragocijeni. Svojevremeno je priznala da su joj roditelji branili da se bavi pjevanjem, i da su svu svoju snagu, energiju i nadu ulagali u njenog brata Vladicu.

Njen otac, koji je bio učitelj, imao je drugačije želje za svoju kćerku i bio je protiv toga da se njegova mezimica bavi muzikom. I dok je njen brat bio vrsni harmonikaš kog su svi pratili, njen muzički talenat svi članovi porodice su ignorisali.

-Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti– priznala je Viki u emisiji „Iz profila“ i istakla da je protivljenje njene porodice nije demoralisalo i da od svoje želje nije htjela da istupi. (balasevizam.novi.ba)