NIJE MU DOSTA ŠTO MU JE MAZNUO ŽENU! Filip Car ulazi u Zadrugu da opet smuva Dejanovu Aleks! A ono što mu je poručio baš BOLI

Showbizz

NIJE MU DOSTA ŠTO MU JE MAZNUO ŽENU! Filip Car ulazi u Zadrugu da opet smuva Dejanovu Aleks! A ono što mu je poručio baš BOLI

Bivši zadrugar Filip Car ulazi u “Zadrugu” da smuva Aleks Nikolić! Momak iz Crikvenice rešio je da ponovo osvoji starletu s kojom se kratko zabavljao u rijalitiju! Pošto je Dejanu Dragojeviću preoteo suprugu Dalilu, Car se sad nameračio da mu “skine” i sadašnju devojku.

– Filip uskoro ulazi u rijaliti s ciljem da smuva Aleks! Njih dvoje su bili zajedno u “Zadruzi 4”, a zatim su imali seks pred petu sezonu, pa je siguran da joj se i dalje dopada. Car je navikao da bude glavni u rijalitiju i da se oko njega vrte sve priče, a zna da bi veza s Aleks bila tema broj jedan – priča njegov drug.

– Ubeđen je da se Aleks loži na žestoke frajere poput njega, a ne na povučene i mirne kao što je Deki. To je zaključio i zato što je bacila oko na Zvezdana Slavnića, koji je bio u zatvoru. Veruje da će mu trebati samo nekoliko dana da je osvoji! Ona je njemu slatka i zgodna, ali nije zaljubljen. Njemu je samo važno da bude glavna faca u “Zadruzi” i uzme dobar honorar, dok za ljubav ima vremena.

Car je samouveren kad je reč o Nikolićevoj, ali ga plaši kako će na njegov plan reagovati Maja Marinković, s kojom se mirio i raskidao nekoliko puta!

– Maja i Filip su se pomirili nekoliko dana pre nego što je ušla u “Zadrugu 6”. Imali su kratku seks-šemu, koja se završila žestokom tučom. Maja je izudarala i izgrebala Filipa, a on od tada ne želi da čuje za nju! Brine se da će ga namerno provocirati, jer to radi svim bivšim momcima. Ubeđen je da će biti ljubomorna što muva Aleks, a ne nju! Rekao mi je: “Čim uđem, leteće perje na sve strane! Okrenuću rijaliti naglavačke.”

Car ne želi da prizna da ima plan da smuva Nikolićevu, ali otkriva šta misli o njenom dosadašnjem učešću u “Zadruzi”.

– Pošto Dejan nije pored nje, Aleksandra nema kontrolu, niti kompas. Čim joj se neko bude svideo, kiksnuće! Nažalost, Dekiju će se ponovo desiti situacija opisana u pesmi Riblje čorbe: “Opet me je žensko napravilo volom.” Nabiće mu rogove! U petoj sezoni sam se nadao da se Aleks promenila, ali vidim da nije. Ne znam da li igra rijaliti ili neke stvari radi iskreno, ali svakako ih radi sebi na štetu, providno i neuspešno – kaže Filip. kurir.rs/Informer

Odgovori