BIZARNO! NADA TOPČAGIĆ OBELEŽAVA 40 DANA OD SMRTI PSA BADŽE! Odlazi mu na grob, pali sveće, a evo šta još planira da uradi

Showbizz

BIZARNO! NADA TOPČAGIĆ OBELEŽAVA 40 DANA OD SMRTI PSA BADŽE! Odlazi mu na grob, pali sveće, a evo šta još planira da uradi

Folk pevačica Nada Topčagić planira da obeleži 40 dana od smrti svog psa Badže, koji je uginuo prošlog meseca, a proveo je s njom i njenim mužem Zlatkom Đorđevićem punih 15 godina.

žNaime, pevačica se još 26. oktobra oglasila na Frejsbuk i Instagram profilu, gde se javno oprostila od ljubimca koji je uginuo od starosti. Već tada je jedan deo javnosti ostao u čudu što se Nada oprašta od psa kao od čoveka, a ona je sada otišla korak dalje, pa želi da mu organizuje pomen.

Kako sama kaže, iako je prošlo više od mesec dana, ona je i dalje neutešna i nije joj dobro zbog smrti najboljeg prijatelja. Pošto je psa smatrala članom porodice, želi da tako sačuva i uspomenu na njega, ali i da ga pominje u molitvama.

– Nek mi se smeje estrada, ali ja planiram da obeležim 40 dana od smrti mog ljubimca. Ne znam zašto je to čudno?! On je bio član porodice. Ima da odem tamo gde smo ga sahranili, da upalim sveću i da se pomolim. Posle njega više neću imati ljubimce – kategorički tvrdi Nada i, jedva se suzdržavajući od suza, priznaje da je i dalje slomljena, kao prvog dana, kada ju je njeno kuče zauvek napustilo: – Iako je prošlo mesec dana, meni je i dalje mnogo loše.

– Moj pas Badža proveo je s nama 15 godina. Znate li vi šta je on sve prošao s mojim suprugom i sa mnom u tom periodu. Toliko stvari ni prijatelji ne produs vama. Kada je bila korona, ja sam ostala normalna i pribrana upravo zahvaljujući mom Badži. Njega sam šetala. Zahvaljući njemu, imala sam sat vremena da budem slobodna, onda kada su svi bili zaključani po kućama.

Inače, oni koji žive u njenom kraju, tačnije, na Kosančićevom vencu, nisu iznenađeni ovim potezom pevačice jer komšije znaju koliko je Nada bila vezana za svog Badžu i znaju da joj nije bilo teško da ga šeta i po nekoliko puta na dan.

– Ona je umela da ga izvede i u sitne sate, samo da bi mu udovoljila, a Badža je bio omiljeni pas i u njenom komšiluku. Članovi porodice su pevačici ponudili da joj poklone novog psa da bi joj ublažili bol za Badžom, ali ona nije htela da čuje za novog psa. Ona će do kraja ostati lojalna svom Badži, što potvrđuje i ovim činom, koji mnogi smatraju bizarnim.

Najtužniji dan kada je uginuo, Topčagićka se potresnim rečima oprostila od ljubimca.

– Danas mi je jedan od najtužnijih dana u životu. Posle 15 godina rastala sam se od svog ljubimca, mog dragog Badže. Moj Baki bio je ljubimac svih koji su ga upoznali, a naročito komšija. Mnogo ćeš mi nedostajati, moj Badžice, i zauvek ću te čuvati u srcu. Volela te i zauvek će te voleti tvoja Nada – napisala je folkerka 26. oktobra na društvenim mrežama, uz fotografiju kućnog ljubimca. kurir.rs/Srpski telegraf

Odgovori