“POPELA MI SE NA GLAVU” BOSANAC OPLEO PO KARLEUŠI: Evo u kakvim su odnosima sada, PROCURILA PRAVA ISTINA

Showbizz

“POPELA MI SE NA GLAVU” BOSANAC OPLEO PO KARLEUŠI: Evo u kakvim su odnosima sada, PROCURILA PRAVA ISTINA

Na estradnoj sceni sve češće se mogu čuti priče o broju pregleda na Jutjub platformi, koje mlađi pjevači smatraju kao jedan od najvažnijih kriterijuma uspjeha. Iako je mnogim zvijezdama stare garde to ponekad i smiješno, Dragan Stojković Bosanac rešio je da se našali te otkrio da njegovo „Konjičko kolo“ ima nevjerovatnih četrnaest miliona pregleda.

-Konjičko kolo ljudi, četrnaest miliona!- ponavljala je voditeljka Vesna Milanović šokirano što je izazvalo lavinu smeha u studiju.

Ta činjenica šokirala je i samog Bosanca koji je radio muziku i aranžman, ali i Jelenu Karleušu koja je bila blago je reći iznenađena tom informacijom.

-Da, da ljudi, četrnaest miliona! Ipak je to bilo najveće iznenađenje za Jelenu Karleušu koja mi se popela na glavu. Jeco volimo te svi, tata te voli! (smeh) Sećam se kada me je Jelena pitala koliko pregleda imam i ja joj kažem „Pa milion, dva“. Odmah mi je rekla „Pa lepo, lepo“. Na kraju kada je videla u jednom momentu da imam jedanaest milion šokirala se, kaže „Boske ti si kralj!“- ispričao je Boske i nasmejao sve.

Ipak, baš kao i Stojković mnogi veruju da se ovo više nikada neće ponoviti. Iako mnogi ulažu marketing i reklame zarad pregleda, hamornikašu je pošlo za rukom da kao od šale „Konjičkim kolom“ zapali internet.

Mada Džidža tvrdi da će uspeh ponoviti i kao glumac s obzirom da je nedavno dobio glavnu ulogu u njenom spotu.

-Znate šta, ja sam sad već dobio neke pozive, neću javno o tome, za neke druge spotove, ali otom-potom- našalio se Dragan. (balasevizam.novi.ba)

Odgovori