OVO SU GORAN I NJEGOVA MAJKA KOJA JE UMRLA OD TUGE ZA NJIM U AUSTRALIJI: Komšije i prijatelji u šoku, ne mogu da ih prežale

Uncategorized

Goran Ilić (34), muškarac srpskog porijekla, preminuo je 12. novembra, a njegovo telo pronašla je majka Elizabeta. Prema pisanju lokalnih medija, Goran je bio popularan u zabačenom gradu u Južnoj Australiji sa 2.000 stanovnika. Lokalni list “Coober Pedy Regional Times” odao mu je počast.

“Goran Ilić je bio popularan među svim starosnim grupama. Imao je prirodan šarm, bio je lepo vaspitan i pristojan”, piše list, a uzrok njegove smrti nije saopšten.

Tri dana nakon njegove smrti preminula je Goranova majka.

“U ranim jutarnjim satima Elizabeta Ilić probudila se sa bolovima u grudima i pozvala prijatelje u pomoć. Pozvana je Hitna pomoć, ali je nekoliko sati kasnije preminula u bolnici. Imala je istoriju srčanih problema i vjeruje se da je uzrok srčanog udara bila je tuga zbog smrti njegovog sina”, piše list.

Na GoFundMe stranici otvoren je račun za prikupljanje novčane pomoći nakon smrti Gorana Ilića.

“Svako ko je komunicirao sa Goranom znao je da je drugačiji, da može da razgovara sa bilo kim i da ga šarmira. Goran je ostavio uticaj na sve nas.”

Na društvenim mrežama od njega se opraštaju i meštani i Goranovi prijatelji.

“Naše najdublje saučešće. Neka vam Bog da snage.”

“Saučešće porodici. Goran će zauvijek nedostajati i svijet će uvijek biti manje svetao bez njega”, napisali su prijatelji.

Njegov prijatelj Luka Belošević objavio je na Fejsbuku: “RIP brate Gorane. Nedostajaćeš mi.”

Inače, prema pisanju lokalnih medija, iste sedmice u tom zabačenom mjestu poginuo je i vatrogasac, što je sve potreslo.

“Kakva užasna sedmica, izgubili smo tri prelijepa člana našeg grada. Prvo Gorana Ilića, pa samo nekoliko dana kasnije njegovu mamu, moju prijateljicu Elizabeth, a onda samo nekoliko dana kasnije Jadena Wattsa.”

“Ove godine smo se oprostili od previše naših prijatelja i komšija, i radujem se kraju godine.”

“Moje iskreno saučešće porodici i prijateljima. Moje misli i molitve su upućene svima vama.”

„Goran Ilić je bio prerano prelepa duša, bio je čovek srpske pravoslavne vere sa ličnošću većom od života“, piše na stranici GoFundMe.

Kako se navodi, Goranova želja je bila da bude sahranjen u Svetosavskom manastiru u Elejnu, gde je i kremiran.

Takođe, tradicionalna srpska sahrana biće održana u Slobodnoj srpskoj pravoslavnoj crkvi u Hindmaršu, predgrađu Adelaide. Sav prikupljen novac biće doniran manastiru Sveti Sava“, piše na stranici. Iza Gorana su ostali otac Dragan Ilić i brat Zoran Ilić. novi.ba

Odgovori