5 NAJSRETNIJIH ZNAKOVA U DECEMBRU 2022. – ČEKA VAS SAMO SREĆA: Jeste li na spisku?

Zanimljivosti

5 NAJSRETNIJIH ZNAKOVA U DECEMBRU 2022. – ČEKA VAS SAMO SREĆA: Jeste li na spisku?

Ovih pet horoskopskih znakova u decembru 2022. čeka velika sreća. Saznajte ko će biti dobro raspoložen, ko će napredovati i imati obilje ljubavi.

Bik

Bik je jedan od najsenzualnijih horoskopskih znakova, a tokom praznika i čarobnog decembra njegove strasti i osjećaj za lepo se još više povećavaju. Posljednji mjesec u godini je vrijeme kada se možete prepustiti stvarima koje vas opuštaju. Možda je u pitanju masaža, ples ili nešto slično.

Prihvatite svoju senzualnost na potpuno nov način. Ako ste u vezi, pokušajte da se povežete sa svojim partnerom na potpuno nove načine, radite nešto što nikada ranije niste radili. Znamo da ne volite promjene, ali kada se usudite da uradite nešto potpuno novo, saznćete koliko je to zaista zabavno.

Rak

Sezona praznika je za vas vrijeme ljubavi, zar ne? Tokom decembra i vi ćete biti suočeni sa savladavanjem svojih starih obrazaca, koji vas sprječavaju da se zaista opustite tokom ovog magičnog perioda. Otvorite svoje srce novim prilikama i novim avanturama. Tokom ovog vremena, još dublje ćete osjećati ljubav i odnose. Ali takođe ćete imati divnu priliku da odložite neke stare zamerke i otvorite vrata novim ljudima. Možete usrećiti puno ljudi tokom decembra, ne zaboravite da i sebi posvetite malo pažnje i pre svega – odvojite vreme za sebe.

Škorpija

Pomračenje Mjeseca u novembru aktiviralo je mnoge stvari u vašem životu, ali sada je vrijeme da se turbulencije smire i da priuštite sebi odmor. Mars, planeta strasti, agresije i seksualnosti je takođe u vašem znaku. Koristite moć Marsa da ostvarite svoje želje. U vezama začinite stvari novim načinima povezivanja, a pre svega iskrenim izražavanjem osećanja.

Strijelac

Strijelci, decembar je vaše vrijeme – slavite rođendan, ali se radujete i novom početku. Za vas će posljednji mjesec u godini biti i vrijeme kada ćete rado krenuti u nove avanture. Ne zaboravite da avanturu ponekad možete pripremiti i kod kuće s partnerom, zapaliti sveće i spremiti romantičnu večeru. Posvetite se najbližim ljudima i u decembru im dajte svoje srce na dlanu.

Jarac

Jarci sada mogu doživjeti sretne trenutke. Ovo je dobro vrijeme za odnose, koji se sada mogu produbiti. Nemojte se iznenaditi ako upoznate neke nove ljude s kojima ćete se osećati kao da ih poznajete odavno. Sada se možda srećete s njima, ali možda je vaš susret sudbinski zapisan. novi.ba

Odgovori