Nestala mlada VJENČANICA, a čim je otkrila što je mladoženja učinio s njom, OSTAVILA ga je

Ispovijesti

Nestala mlada VJENČANICA, a čim je otkrila što je mladoženja učinio s njom, OSTAVILA ga je

Ne samo da je mladoženja rekao da je haljina preskupa, proširio je priču i dodao da je ona “neodgovorna prema novcu”
Društvene mreže svojevrsne su ispovjedaonice i savjetovališta pa ćete na njima često čitati vrlo intimne ispovijesti koje se najčešće tiču ​​bračnih i obiteljskih odnosa. Tako je jedna korisnica Reddita otkrila u kakvoj se neugodnoj situaciji našla nekoliko dana prije vjenčanja, koja je bila toliko strašna da je sve prekinula i prekinula s mladoženjom.

Kamen spoticanja u ovoj priči bila je vjenčanica, a evo što se točno dogodilo. Neposredno prije vjenčanja mladenka je primijetila da joj iz ormara nedostaje vjenčanica. Istinu je saznala vrlo brzo – mladoženja ju je uzeo i vratio u trgovinu. Objašnjenje koje je dao natjeralo ju je da se zapita s kim planira provesti ostatak života. Naime, nesuđeni mladoženja rekao je kako smatra da “bespotrebno razbacuje novac”.

– Ovo zvuči kao klišej, ali od djetinjstva sam maštala o lijepoj vjenčanici, a sada sam si je mogla priuštiti i sama. Ali moj zaručnik ne misli da je u redu da potrošim nekoliko tisuća dolara na haljinu koju ću odjenuti samo jednom – napisala je korisnica Reddita i dodala kako je cijena njezine haljine zapravo vrlo obična i nipošto skupa .

Ne samo da je mladoženja rekao da je haljina preskupa, već je proširio priču i dodao da je “neodgovorna s novcem” te da je već dovoljno potrošila na šminku, frizuru i nakit.

– Dan nakon kupnje vjenčanice primijetila sam da je nema u ormaru. Izbezumio sam se. Bio sam šokiran. Pitala sam ga gdje je moja vjenčanica, a on mi je rekao da ju je vratio u trgovinu. Pitala sam ga zašto je to napravio, a on mi je rekao da misli da je haljina smiješno skupa i da bacam novac – rekla je nesuđena mladenka i dodala da je zadržao novac od haljine, u čemu ga je podržala i majka.

Unatoč pokušajima da izglade stvari, nisu uspjeli pronaći zajednički jezik, pa je mlada žena “bacila sidro” i ostavila zaručnika. Tisuće korisnika Reddita komentiralo je njezinu priču, a većina je podržala njezinu odluku da ga ostavi.

“Jednostavno, ne smiješ se udati za takvog čovjeka”, “Ne vjerujem da je zadržao novac od vjenčanice”, “Bože, kakav muškarac”, “Ovo je dovoljno jasan znak da ga trebaš ostaviti”, napisali su joj. objektiv.rs

Odgovori