Tragedija na vjenčanju: TRUDNA mladenka KOLABIRA dok je hodala do oltara, tihi ubojica nije otkriven na vrijeme

Ispovijesti

Tragedija na vjenčanju: TRUDNA mladenka KOLABIRA dok je hodala do oltara, tihi ubojica nije otkriven na vrijeme

Medicinska sestra iz Brazila umrla je od moždanog udara nekoliko minuta prije nego što je trebala prošetati do oltara, u šestom mjesecu trudnoće. Jessica Geddes (30) zadnji put je snimljena vesela i naizgled potpuno zdrava dok je u vjenčanici u limuzini išla na vjenčanje koje se trebalo održati u rujnu 2019. godine. Beba je spašena carskim rezom.

Isprva je obitelj mislila da je nervozna zbog ceremonije kada se požalila na vrtoglavicu i bolove u vratu. Onesvijestila se u automobilu i hitno su je prevezli u bolnicu gdje je utvrđeno da nema moždane aktivnosti. Ispostavilo se da ima preeklampsiju, bolest koja je jedna od najčešćih komplikacija u trudnoći i može biti vrlo opasna ako se ne otkrije na vrijeme, kao što je sada bio slučaj.

Njezin zaručnik, vatrogasac Flavio Gonsalves (31) ispred oltara je čekao dolazak nesuđene mladenke kad je umjesto njega u panici dotrčao njezin rođak.

– Brinuo sam se dok sam je čekao pred oltarom, dugo je nije bilo. Njezina sestrična dotrčala je duž tepiha i rekla mi da se onesvijestila. Otvorio sam vrata auta i vidio je kako leži. Na trenutak je došla svijesti, pa sam joj rekao “Dušo, tu sam”. Rekla mi je da je sve u redu, ali da ima jake bolove u potiljku. U trenu sam postao spasilac, čime se bavim već sedam godina. Izvadio sam je iz limuzine, krenuo s prvom pomoći, a pomogli su mi i kolege vatrogasci – prepričao je tada tragediju danas samohrani otac.

Jessica je imala i unutarnje krvarenje pa su liječnici morali odstraniti maternicu. Majka je umrla odmah nakon zahvata, a malena Sofia rođena je teška samo 930 grama i u bolnici će morati provesti najmanje dva mjeseca.

– Jessica je redovito odlazila na kontrole, nije imala visok tlak, a bila je zdrava, fizički aktivna i dobro se hranila – kaže rođak preminule mlade žene.

Jedina svijetla točka je to što je beba zdrava, a snimka na kojoj reagira na očev glas, otvara oči i okreće se prema njemu dok naizgled pruža ruku daje nadu. objektiv.rs

Odgovori