HOROR u Novom Sadu: Sedmak pretučen na ulici, novi slučaj vršnjačkog nasilja ŠOKIRAO sve…

Region

HOROR u Novom Sadu: Sedmak pretučen na ulici, novi slučaj vršnjačkog nasilja ŠOKIRAO sve…

Učenik sedmog razreda Osnovne škole “Ivan Gundilić” u Novom Sadu lakše je ozlijeđen kada je napadnut u četvrtak, nakon nastave, ispred školskog dvorišta. Sedmak je napadnut na ulici u novosadskom naselju Podbara. Nasilje nad dječakom odmah je prijavljeno policiji, školi i svim nadležnim službama koje rade na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Mali: “Odluka – u sljedećih nekoliko tjedana”

Policija u Novom Sadu je o nemilom događaju obavijestila Više državno tužiteljstvo, razgovara s akterima, a kada se utvrde sve činjenice i okolnosti, najvjerojatnije će biti podnesena kaznena prijava u redovnom postupku.

Direktorica osmoletke koju pohađa napadnuta maloljetnica Lidija Radulović rekla je za ” Novosti ” da su o napadu na njihovog učenika školu obavijestili roditelji.

– Znamo da se uključila policija i da učenik ima lakše tjelesne ozljede te danas nije bio u školi – kaže ravnatelj.

– Istina je da se napad na učenika nije dogodio u školskom dvorištu, nego nakon nastave i izvan školskog dvorišta, na ulici. Mi ćemo kao škola razgovarati sa svim akterima.

Prema njenim riječima, svi nadležni su uključeni u ovaj slučaj, a škola će učiniti sve što je u njenoj nadležnosti.

Prema neslužbenim informacijama, sukobu je prethodila svađa između napadnutog učenika i drugog dječaka, čiji se brat navodno umiješao u sukob. novi.ba

Odgovori