IMAJU 22 DETETA, ŽELE DA DOGURAJU DO 100: Ona je udata za 32 godine STARIJEG KRIMINALCA, kad izdrži kaznu OVO planiraju da urade

Zanimljivosti

IMAJU 22 DETETA, ŽELE DA DOGURAJU DO 100: Ona je udata za 32 godine STARIJEG KRIMINALCA, kad izdrži kaznu OVO planiraju da urade

Kristina Ozturk, 26. godišnja Ruskinja koja živi u Gruziji, ima 22. dece, ali neostvarena želja joj je da ih ima više od sto! Kako su za kratko vreme ona i suprug dobili preko dvadesetoro, tako planiraju i narednih osamdesetoro!

Kristina se udala za 32 godine starijeg milionera, Galipoa, i par je do sada potrošio oko 10 hiljada dolara po trudnoći na surogat majčinstvo, koje je u Gruziji dozvoljeno od 1997. godine. Po zakonu, dete koje se rodi automatski “ide u ruke” ljudima koji su dali genetski materijal za njegovo začeće, dok surogat majka nema nikakva prava.

Čekaju da im bebe porastu, pa da dobiju nove

Ova velika gruzijska porodica želi još da se umnožava ali, iako su Galip i Kristina razgovarali o tome da imaju preko 100 beba, odlučili su da sačekaju dok im bebe dovoljno odrastu, pre nego što krenu na još jedno “putovanje” surogat majčinstva.

Inače, Galip (58), ranije prošle godine, osuđen je na osam godina zatvora nakon što je okrivljen za ilegalno kupovanje i posedovanje droga i psihoaktivnih supstanci.

U emotivnoj objavi koju je prošlog leta u vezi sa tim podelila na svom Instagram profilu, Kristina je napisala:

“Osećaj usamljenosti ne napušta me čak ni uz toliki broj bliskih ljudi. Navikla sam da je moj muž uvek kod kuće, uvek u blizini. Kako je Galip poslednjih godina radio isključivo od kuće, preko dana smo se stalno družili. Uveče, kad bismo decu smestili u krevet, neprestano smo pričali. Ako sam išla u Tbilisi ili Istanbul, razgovarali smo satima, celu noć”.

Većina beba rođena 2020. godine

Inače, interesantno je da im je većina dece rođena 2020. godine, dok je samo dvoje rođeno mimo te godine.

Kristina je sada mama Mustafe, Merjam, Ajrin, Alis, Hasana, Džudi, Harper, Tereze, Huseina, Ane, Izabele, Ismaila, Mehmeta i Ahmeta, svi oni imaju tri godine, dok će Alija, Kristina, Alena, Sara, Lokman i Alparslan svoje treće rođendane proslaviti krajem oktobra, u novembru i decembru. (Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)