Ovo je vila Tonija Bijelića u Opatiji ni slična dvorcu iz bajke, ko je spao na niže grane FOTO

Showbizz

Ovo je vila Tonija Bijelića u Opatiji ni slična dvorcu iz bajke, ko je spao na niže grane FOTO

Vila Tonija Bijelića u Opatiji je prelepa

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka, a biznismen se iselio iz velelepnog dvorca iz 18. veka. U drugoj polovini 2023. godine pazario ogromnu nekretninu. Vila Tonija Bijelića u Opatiji, kako je tada naveo bila je “nova biznis rezidencija.”

Da li je ona dostojna snaja porodice Živojinović: Brena okrenula glavu, ponašanjem sve rekla FOTO

Vila Tonija Bijelića u Opatiji ni slična dvorcu iz bajke
Međutim, u njoj se navodno baškari posle razvoda. Vila poseduje bazen, nalazi se na uzvišenju, pa je pogled koji se iz nje pruža i te kako moćan i zadivljujući.

 

Vila Tonija Bijelića u Opatiji potpuno je drugačija od dvorca u Ebenfurtu koji odiše luksuzom.

Vila Tonija Bijelića u Opatiji – Podela imovine vredne 100 miliona evra
Dragana Mirković je ne samo najuspešnija nego i najbogatija umetnica u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi koji su vrednost njene imovine procenili na preko 100 miliona evra.

 

A predmet podele tokom razvoda najpre će biti dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

U imetak koji je stečen tokom braka spada i televizija DM sat kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi, ali i vozni park procenjen na preko pet miliona evra.

Pre više od decenije, bračni par kupio je i fabriku automobila Majbah kupe, koja je i dalje u njihovom vlasništvu, pisao je Telegraf.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti piše Kurir.

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. (ekskluziva.ba)