“Kunem se, odrekao bih se sina da ga udara patikom po glavi, a da se on oduševljava” Maca zgrožen Desingericom

Showbizz

“Kunem se, odrekao bih se sina da ga udara patikom po glavi, a da se on oduševljava” Maca zgrožen Desingericom

Glumac ne krije da je zgrožen “novim trendovima”

Dragan Marinković Maca otvoreno je pokazao negodovanje zbog onoga što je danas “in” kod brojne omladine, a reč je o oduševljenju koje imaju prema Dragomiru Despiću Desingerici i njegovom ponašanju na nastupima i u javnosti.

– Ne može neko moje dete udarati patikom po glavi i da se ono oduševljava. Ja bih se, kunem ti se, kao što se nekad fino radilo, u novine stavio: “Ja, Dragan Marinković, odričem se svoga sina” – rekao je glumac za Klix Studio.

Ovo nije prvi put da Maca izražava nezadovoljstvo zbog Desingerice i svega što javno pokazuje.

– Frajer se izuo, krompir na čarapi, treba uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, sv*šava, isto kao da se zadovoljava. Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio – istakao je Dragan ranije za Informer.

Na pitanje kako bi se osećao da ode na njegov koncert, glumac je rekao:

– Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi. Zahvalio bih sinu i rekao: “Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja zajeb…”.

Desingerica mu je odgovorio u svom maniru.

– Ti što mene savetuju nek rade sve suprotno od mene i biće bolji od mene. Ja se zalažem i baš sam ponosan što sam stvorio novi trend, što uopšte nije više sramota imati bušne čarape ili dukat na gaćama. Čak je u principu moderno to imati, kad se negde izuješ nema šta da brineš, tako je kako je – istakao je Despić, preneli su domaći mediji. (Telegraf.rs)