“NA VENČANJU SINA SAM OTKRILA DA MI JE MLADA DAVNO IZGUBLJENA ĆERKA” Prišla sam njenim roditeljima i postavila sam jedno pitanje

Zanimljivosti

“NA VENČANJU SINA SAM OTKRILA DA MI JE MLADA DAVNO IZGUBLJENA ĆERKA” Prišla sam njenim roditeljima i postavila sam jedno pitanje

Kineskinja je bila iznenađena kada je na dan venčanja svog sina otkrila da je mlada zapravo njena davno izgubljena ćerka. Potom je mlada opisala dan venčanja i trenutak upoznavanja biološke majke kao „srećnije od samog dana venčanja“.

Svekrva je na ruci svoje nove snahe primetila madež koji je bio sličan onom na ruci njene izgubljene ćerke. Nakon što je primetila žig, žena je prišla nevestinim roditeljima i pitala ih da li je usvojena pre više od 20 godina.

Nevestina porodica je bila zbunjena pitanjem, jer je to bila tajna. Ipak, na kraju su joj otkrili da su pre nekoliko godina pored puta pronašli devojčicu koju su odgajali kao rođenu ćerku. Na kraju je majka shvatila da je to zaista njena izgubljena ćerka.

Čuvši priču, mlada je briznula u plač i želela je da sazna više o svojim biološkim roditeljima jer nije znala ništa o tome. Istovremeno je brinula o udaji jer joj je budući muž zapravo brat. Ali svekrva je otkrila da je i on usvojen, tako da zapravo nisu brat i sestra.

Žena je davno usvojila dečaka nakon što je izgubila svaku nadu da će pronaći svoju nestalu ćerku. Tražila ju je godinama, ali uzalud. Mladoj je laknulo kada je to saznala i par je završio svoje svadbene rituale. Ovaj neobičan događaj dogodio se u Sudžouu, provinciji Đangsu u Kini 2021. godine, piše The Daili Mail. (Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)