U OVOJ VILI ĆE SE VENČATI ANITA I MATORA: Opasana VISOKIM ZIDINAMA, nemoguće joj priči, ogromne terase, a noć košta čak 1.000 €!

Showbizz

U OVOJ VILI ĆE SE VENČATI ANITA I MATORA: Opasana VISOKIM ZIDINAMA, nemoguće joj priči, ogromne terase, a noć košta čak 1.000 €!

Glamurozno venčanje Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore održaće se danas u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu.

Dosta se spekulisalo na kojoj lokaciji će zadrugarke izgovoriti sudbonosno “da”, a to će se desiti u jednoj luksuznoj vili na Svetom Stefanu. Vila je opasana visokim zidinama i nemoguće joj je prići.

Navodno, noć u ovoj vili košta skoro 1.000 evra, a krase je ogromna terasa, raskošne sobe i pogled koji obara sa nogu, a vila je u vlasništvu poznatog biznismena.

Podsetimo, bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora zaprosila je nedavno svoju devojku, takođe bivšu zadrugarku, Anitu Stanojlović.

Matora je odvela Anitu u njenu omiljenu kafanu za koju je vežu najlepši dani, a nakon emotivnog govora, kleknula je ispred Stanojlovićeve i izvadila verenički prsten.

– U ovoj kafani sam provela najlepše dane. Celo detinjstvo me veže, neki kažu da sam najgori boem koji je ovde bio, a sa tobom želim da provedem ostatak svog života. Da li želiš da se udaš za mene – upitala je Matora Anitu i stavila prsten na njenu ruku. (kurir.rs/telegraf.rs)