SANJA STANKOVIĆ SE OGLASILA NA DAN VENČANJA MATORE! Ove reči će rasplakati njenu veliku ljubav

Showbizz

SANJA STANKOVIĆ SE OGLASILA NA DAN VENČANJA MATORE! Ove reči će rasplakati njenu veliku ljubav

Danas će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori venčati Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, a sada se oglasila Sanja Stanković koja bila u vezi sa Matorom.

– Matora i ja nismo zajedno već tri godine. Ne čujemo se i nema potrebe da se čujemo. Želim joj sve najlepše. Niti sam je kontaktirala dan pred venčanje, niti imam potrebu. Neka im je sa srećom – rekla je Sanja, a nema sumnje da Matora neće ostati imuna na ove njene reči jer je u više navrata isticala da je Sanja bila njena najveća ljubav.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su turbulentnu vezu započele u “Zadruzi 1”. I posle izlaska iz rijalitija pokušavale su nastave odnos, međutim usled brojnih turbulencija usledio je raskid i svaka je pošla na svoju stranu.

Matora je Anitu Stanojlović upoznala u “Zadruzi 7” i sa njom je odlučila da započne zajednički život, a danas će se u Crnoj Gori jedna drugoj zakleti na večnu ljubav.

Kako prenose domaći mediji, gala svadba održaće se u jednoj luksuznoj vili koja je opasana zidinama i ne može joj se prići. Noć u pomenutoj vili košta skoro 1.000 evra, a ima i ogromnu terasu. (kurir.rs/Blic)