ŠTA DA RADITE AKO IMATE 40 GODINA I SVE ŠTO POŽELITE – OSIM MUŽA: PRAKTIČNO UPUTSTVO ZA ŽENU KOJA ŽELI DA NAĐE MUŠKARCA

Zanimljivosti

ŠTA DA RADITE AKO IMATE 40 GODINA I SVE ŠTO POŽELITE – OSIM MUŽA: PRAKTIČNO UPUTSTVO ZA ŽENU KOJA ŽELI DA NAĐE MUŠKARCA

Ovo je praktično uputstvo, korak po korak, vodič za postizanje određenog životnog cilja: kako da uspešna žena pronađe najboljeg muškarca za vezu

Svuda oko nas su slobodni četrdesetogodišnji muškarci i slobodne i uspešne četrdesetogodišnje žene koje žele da se zaljube, da nađu partnera, ali to nekako ne ide..

Ruska psihološkinja Marika Benir i stručnjakinja za muško-ženske odnose, objavila je metode kojima žena može doći do uspešnog muškarca:

*Kako da uspešna žena pronađe muškarca za vezu?”Morate proći ovih 9 koraka:

1. Postavite sebi pitanje i apsolutno iskreno odgovorite na njega: “Zašto mi treba muškarac?”

Možda vam je potreban neko da vam kaže kako ste lepi i zgodni, možda vam treba neko da vas zabavi u “slobodno” vreme ili vam je potreban neko za zabavu da ne idete večito sami?

Mnogi ima motiva, ali poenta je da budete iskrene prema sebi. Na svaki od ovih motiva koje imate postavite pitanje “zašto i radi čega”. Na primer:

Treba mi muškarac da bih se oslobodila usamljenosti i dosade (zašto i zbog čega?)
Učinim život boljim (zašto i zbog čega?)
Postanem srećnija (Zašto i zbog čega?)
Treba mi muškarac da me zabavi (zašto i zbog čega?)
Treba vam muškarac da ne spavate više sami (zašto i zbog čega?)
Treba vam mušakrac da produžite mladost (zašto i zbog čega?) i td.
Poenta je otkriti pravi motiv inače ćete opet biti nezadovoljni kada nađete muškarca koji ne ispunjava vaše potrebe. I tu neće biti kriv muškarac, već vaš pogrešan motiv.

2. Opišite i nacrtajte (u mislima ili na papiru) čoveka koji vam je potreban.

Navedite sve detalje, od fizičkog izgleda (visok, crn, zgodan) do ličnih osobina (starost, obrazovanje, aktivnosti, interesovanja…).

3. Istražite koji tipovi žena su interesantni takvom muškarcu.

Drugim rečima, razmislite čime biste mogle privući takvog muškarca.

4. Iskreno odgovorite na dva pitanja. Da li ste jedna od onih koja će zainteresovati takvog čoveka? Ako ne, možete li postati predmet njegovih želja?

Ovim pitanjem treba da shvatite ko je iznad vašeg nivoa i da preispitate svoje parametre. Možda stvarno ciljate visoko? Uzrok za to je možda nesvestan strah od veze. Možda negativno iskustvo od ranije, ali u svkom slučaju cilj je da prvo upoznate sebe.

5. Neobavezna stavka za one koji su odgovorili sa „ne“ na oba pitanja iz prethodne tačke. Vratite se na tačku 2, pojednostavite sliku čoveka tako da u tački 4 na drugo pitanje odgovorite bar sa „da“, ali istovremeno, tako da on i dalje u potpunosti odgovara vašem zašto.

Na primer, želite uspešnog čoveka, ali ne bogataša koji zarađuje milione. Dozvoljeno je da bude ćelav, ali ne i predebeo i td.

6. Opciona stavka za one koji su odgovorili sa „ne“ samo na drugo pitanje tačke 4. Odredite tačno kako da pooštrite svoje parametre u razumnom roku i uradite to.

Na primer, ako ne znate engleski – naučite ga, ako smatrate da on ne voli naočare – kupite sočiva, ako voli mršavije žene – smršajte i td.

7. Radite na sebi, svom unutrašnjem biću. Što je bogatija vaša ličnost, to ćete biti zadovoljniji sobom.

8. Nađite mesta gde se takvi muškarci kreću, gde izlaze.

9. Budite na tim mestima i postupite u skladu sa situacijom.

Dakle, čekanjem nećete promeniti ništa. Ako vam treba muškarac, pronađite ga,” savetuje Marika Benir, prenosi Econet. (novipocetak.com)