Elita stiže u Šimanovce: Firči, Bebi Dol, Viktorija, Maja Nikolić, Miloš Bojanić pozvani u Zadrugu 7!

Showbizz

Elita stiže u Šimanovce: Firči, Bebi Dol, Viktorija, Maja Nikolić, Miloš Bojanić pozvani u Zadrugu 7!

Sedma sezona rijalitija “Zadruga” uveliko je u pripremi. Kako Kurir saznaje, produkcija uveliko šalje pozive, ponude na adrese potencijalnih učesnika takozvane elitne sezone, koja startuje od septembra.

Među njima su Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, Maja Nikolić, Miloš Bojanić, Radovan Radović Raka, Snežana Mišković Viktorija, Ivan Fece Firči. Ali to nije sve. Drugoplasirana Ana Ćurčić i njen stari-novi dečko Dragan Aca Bulić takođe su na spisku potencijalnih učesnika.

– U opticaju su sportisti, glumci, influenseri, jutjuberi, blogeri, političari, doduše bivši, takođe učesnici rijalitija iz prethodnih sezona, kao što su Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, ali s budućom suprugom. Biće pomiješane profesije. S nekima se pregovaralo, s nekima su pregovori u toku, a najveći igrači će tek da dobiju ponude. Kompletan kasting se završava sljedeće nedjelje. Ovaj projekat je zamišljen totalno drugačije od svih prethodnih rijalitija. Nasilje se neće tolerisati, niti će biti učesnika koji imaju tešku kriminalnu prošlost – priča naš sagovornik blizak produkciji.

Pored njih, imena koja se spominju su Goca Božinovska i Zlata Petrović u paru. Ipak, najveće iznenađenje je Jasmina Medenica. – Ukoliko sve tri pristanu, to bi bilo savršeno. Jasmina živi u inostranstvu. Svima će biti ponuđeni odlični uslovi i postavljena jasna pravila ponašanja, mada ove ličnosti nisu sklone nasilju, već dobroj zabavi i kvalitetnoj svađi.

Ovim povodom najprije smo kontaktirali s Nišlijkom, koja jedva čeka da ode na razgovor:

– Ako budu dobro platili, obećavam da ulazim i pravimo lom da podsjetimo ljude šta znači pravi rijaliti. Ovo do sada je bilo samo zezanje. Mislim da su se svi uželjeli dobrog starog rijalitija, gdje je bilo puno poznatih ličnosti i da narod jedva čeka da pjesmom, nespavanjem danima i mojom ludom energijom napravim lom. Ali moram da dobijem nepristojnu ponudu koju neću moći da odbijem, do tada uživajte u mojim slikama i novoj pjesmi i spotu – poručila je Maja.  (ekskluziva.ba)