Ceca i Ognjen Amidžić progovorili poslije 4 godine: Posvađali su se zbog ove pjevačice! (Foto)

Showbizz

Ceca i Ognjen Amidžić progovorili poslije 4 godine: Posvađali su se zbog ove pjevačice! (Foto)

Ceca Ražnatović i Ognjen Amidžić progovorili su poslije četiri godine ćutanja. Iako se zapravo nikada nisu ni svađali, njihov odnos spontano je zahladnio poslije jedne emisije Amidži šoua jer je folk zvijezda prestala da odgovara na pozive popularnog voditelja.

Amidžić je riješio da uzme stvar u svoje ruke, pa je nedavno pozvao Cecu da je ugosti u svojoj emisiji i time ozvaničio njihovo pomirenje, piše novi Scandal!. Pjevačica ga je, međutim, odbila jer smatra da je prerano za njeno pojavljivanje, ali su se dogovorili da prvo u emisiju dođe njena kćerka Anastasija, a da Cecino gostovanje eventualno ostave za predstojeće praznike.

Kako je uopšte došlo do sukoba Cece i Ognjena? Tihi rat počeo je 26. decembra 2018. godine, poslije prikazivanja emisije u kojoj je gostovala Jelena Karleuša. Jelena je insistirala da se šou snima uživo, a onda je iznijela niz ne baš lijepih riječi na Cecin račun, što Amidžiću nije smetalo, pa je nije ni prekidao u izlaganju.

Ceci je to zasmetalo, pa je poslije Karleušinog gostovanja Ognjenu prestala da se javlja na telefon. Sve do sada. Izvor: Hello

Odgovori