ZAVRŠIO U INVALIDSKIM KOLICIMA, NIJE MOGAO DA JEDE I PIJE Zvezda Granda borila se sa TEŠKOM bolešću, trpeo BOLOVE, pakao još traje

Showbizz

ZAVRŠIO U INVALIDSKIM KOLICIMA, NIJE MOGAO DA JEDE I PIJE Zvezda Granda borila se sa TEŠKOM bolešću, trpeo BOLOVE, pakao još traje

Ahmed Orahovčić, nekadašnji učesnik “Zvezda Granda“, nakon teške borbe sa bakterijom koja je izazvala velike zdravstvene probleme, vraća na medijsku scenu. Pevač je otkrio da je bio prinuđen da napusti pevanje, jer nije mogao više da izdrži sve bolove koje je imao u poslednjih nekoliko meseci, a jedno vreme je bio vezan za krevet i invalidska kolica.

– Imao sam jednu pauzu od godinu dana, sada kad se desi neka nagla promena vremena osećam posledice. Hvala Bogu sada radim na tome, pa su bolovi sve manji. Konkretno, u donjem delu leđa ima strašne bolove, kada sam na dužem putu ili u vožnji – ispričao je mladi pevač i priznaje da se još nije oporavio i da povremeno ima jake bolove u predelu kičme.

Ahmed je nedavno za medije iskreno govorio o tome kako se borio sa bolešću, ali je i priznao koji su bili prvi simptomi kada je osetio da se u njegovom telu nešto dešava.

– Imao sam određene smetnje i probleme 2-3 meseca, da bi se početkom leta 2020. otkrilo da imam bakteriju u krvi koju sam uneo putem hrane, što je izazvalo velike probleme. Počeo sam da gubim na kilaži, nisam mogao da jedem ni da pijem, imao sam temperaturu preko 40. Koliko god da sam se borio, pao sam i bio sam u kolicima bez pokreta jer je bakterija divljala – rekao je za medije nedavno.

Uprkos teškom stanju, pevač nikada nije pomišljao na najgore u čemu mu je najznačajnija bila podrška porodice, da bi se nakon višemesečne borbe uspešno izlečio.

Izlečio sam se pre godinu danam kada je bakterija skroz izašla iz organizma. Imao sam podršku svih prijatelja i porodice i tada sam shvatio da život treba da se živi jer nikad ne znaš šta preko noći može da se desi– ispričao je. kurir.rs/grand

Odgovori