Dijete naše… Majka ubijene tiktokerice van sebe: Danima je tražila, pa dobila najcrnje vesti! Sad objavila potresnu poruku! (Foto)

Region

Dijete naše… Majka ubijene tiktokerice van sebe: Danima je tražila, pa dobila najcrnje vesti! Sad objavila potresnu poruku! (Foto)

Tijelo nestale Noe Milivojev (18) iz Kovilja pronađeno je jučer u jednom stanu u centru Beograda. Nesretnu djevojku svirepo je ubio njen dečko O. D. (33) koji je i priznao ovaj užasan zločin!

Njena porodica ne može da dođe sebi poslije svega što se Noi dogodilo, a njena majka oprostila se od nje i na društvenim mrežama.

– Dijete naše, uvijek ćeš biti sa nama – napisala je majka uz Noinu fotografiju i tri srca.

Osumnjičeni O. D. (33), s kojim je bila u vezi, uhapšen je jučer, a u policiji je tvrdio da se ne sjeća kako ju je ubio, niti kada je njene dijelove tijela isjekao i stavio u kese.

Prema riječima Noinih prijatelja par je bio u vezi oko godinu dana, a oni su je upozoravali da ga ostavi jer su vidjeli da se ne ponaša prema njoj kako bi trebalo, da je omalovažava i izbacuje iz stana.

Policija je satima vršila uviđaj i češljala svaki centimetar stana u kom je nađeno tijelo u stanju neprepoznatljivosti. Zasad nije poznato kada se tačno zločin dogodio.

Kako je saopšteno iz MUP, dijelovi tijela žrtve poslati su na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

Komšije su inače ispričale da su ranije čuli kako se par svađao, a poslije te svađe viđali su ubicu kako iznosi ženske stvari, a mislili su da ih nosi Noi ili da se seli.

Njen nestanak porodica je prijavila policiji u junu, a majka je ranije pričala za medije da je Nou posljednji put vidjela 17. juna kada je otišla kod svog dečka O. D. Međutim, Noa se nakon toga nije javljala, telefon joj nije bio u funkciji, što po riječima njene majke, nije bilo uobičajeno.

Majka je danima apelovala na sve koji imaju bilo kakve informacije o Noi ili su je negdje vidjeli, da to jave porodici ili policiji. Nažalost, jučer su stigle najcrnje vijesti. (ekskluziva.ba)