Brazilski fudbaler nestao prije 10 dana: Pronađen obezglavljen i raskomadan!

Svijet

Brazilski fudbaler nestao prije 10 dana: Pronađen obezglavljen i raskomadan!

Brazilski mediji su prenijeli jezive detalje istrage. Tijelo nestalog fudbalera je pronađeno raskomadano u saveznoj državi Mato Groso do Sul, u rijeci Iguatemi.

Brazilci nigdje ne navode za koji je klub nastupao, ali ističu da je bio fudbaler.

Objavljeno je da su pronađeni samo dijelovi kuka i jedno bedro, ostatak tijela, koje je obezglavljeno i raskomadano, zasad nije nađeno. Policija je uz pomoć rodbine identifikovala igračeve tetovaže i potvrdila da tijelo pripada nestalom 19-godišnjaku.

Posljednji put je viđen 25. juna kada je bio na zabavi koja je organizovana na jednoj benzinskoj pumpi na granici Brazila i Paragvaja. Od tad mu se gubio svaki trag, sve do danas.

Policija je već obavijestila da u pritvoru ima dvije osobe osumnjičene za smrt Skulnija, te da se potraga nastavlja sve dok glava ne bude pronađena.

U brazilskim medijima zasad se samo pojavljuju samo nagađanja.

– Razlozi događanja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi – piše španska „Marca“ koja je prenijela verziju priče u kojoj je Skulni otišao posjetiti bivšu djevojku, a nakon čega ga je usmrtio njen sadašnji partner. (ekskluziva.ba)