PORODILA SE TARA SIMOV: Zadrugarka na svet carskim rezom donela sina, objavila PRVU SLIKU BEBE!

Showbizz

PORODILA SE TARA SIMOV: Zadrugarka na svet carskim rezom donela sina, objavila PRVU SLIKU BEBE!

Bivša zadrugarka Tara Simov danas se porodila i na svet je donela dečaka. Tara je po prvi put postala majka i svom izabraniku Danilu je rodila naslednika.

Iako je Tara imala poteškoće tokom trudnoće i više puta je završavala u bolici, sve je proteklo u najboljem redu i mama i beba su odlično. Tara je u dogovoru sa doktorom danas porođena carskim rezom. Tara je objavila prvu sliku sina uz emotivne reči:

– Sine naš najlepši – objavila je Tara i označila u objavi svog izabranika Danila.

Rijaliti zvezda je aktivna na Tik toku i redovno je delila sa svojim pratiocima šta joj se dešavalo tokom trudnoće. Međutim, Tara je odlučila da nakon porođaja pauzu na društvenim mrežama i da se ne oglašava mesec dana kako bi se maksimalno posvetila bebi i kako bi se oporavila od carskog reza.

– Beba mi skače po stomaku već sat vremena, a malo mi se spava. Ovo je zadnji lajv, u pola šest idem da se porađam. Oćelavila sam od trudnoće. Biću hendikepirana mesec dana, nakon porođaja. Neću moći da radim šta hoću. Toliko traje oporavak od carskog, biće mi divno kad se oporavim od carskog, za mesec dana, ali osećaj kada ću videti svoje dete, ne mogu da objasnim – rekla je Tara. (kurir.rs)