Ovo je 20 godina mlađa Macina žena: Izgleda kao milion dolara, obožava tetovaže, a evo čime se bavi!

Showbizz

Ovo je 20 godina mlađa Macina žena: Izgleda kao milion dolara, obožava tetovaže, a evo čime se bavi!

Supruga voditelja Dragana Marinkovića Mace dvije decenije je mlađa Jovana, koja je po zanimanju frizerka. Lijepa Jovana je uspjela za samo nakon nekoliko mjeseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od posljednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

– Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili vjenčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: “Dobar dan”. Ona doživjela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma… Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život – rekao je voditelj Maca jednom prilikom u emisiji “Magazin In”.

Dragan i Jovana prošao su težak period kada su njih dvoje izgubili trojke, što ih je, kako je sada priznao, učinilo još bližim.

– Kad sam prošao kroz agoniju gubitka djeteta, shvatio sam da treba da kao javna ličnost ukažem na to. Naravno da očvrsneš. Shvatili smo da smo srasli, mada nam taj događaj nije bio potreban. Prepoznaš se u teškim trenucima. Što želim sebi, želim i drugima. Biti roditelj je jedna od najozbiljnijih uloga. Treba znati napraviti čovjeka od tog djeteta – otvorio je jednom prilikom dušu glumac i voditelj.

Jovana obožava tetovaže, pa joj je cijelo tijelo istetovirano. (ekskluziva.ba)