Zola ne može da diše od Miljane i Bebice! Bivši zadrugar proživljava agoniju, tvrdi da ga uhode: Obišao me nasred mosta…

Showbizz

Zola ne može da diše od Miljane i Bebice! Bivši zadrugar proživljava agoniju, tvrdi da ga uhode: Obišao me nasred mosta…

Iako je već neko vrijeme u sretnoj vezi sa Bebicom, kako je sama više puta isticala, realnost je po riječima njenog bivšeg dečka malo drugačija. Naime, Zola tvrdi, da ga kontroverzna Nišlijka uhodi na svakom ćošku, uznemirava sa lažnih profila, a takođe joj u svemu tome, pomaže Bebica.

– Osoba od koje nisam očekivao da će me zvati i javljati i pisati svakakve poruke, non stop mi piše, uznemirava me. Gdje god da sam u Beogradu, ona je tu, došla je s Bebicom u Etno selo. Ne znam zbog čega. Ona je ostala tamo određenu količinu novca dužna, pa joj je gazda rekao: “Zdravo, doviđenja”. Prije neki dan mi stiže snimak, on sjedi pored nje. Krećem jučer iz Borče prema gradu, preko Pančevačkog mosta, obilazi me BMW niških registracija, ono Bebica za volanom i gleda me, kao da pokaže ne znam ni ja šta, kao da me prati, ne znam šta se dešava. Haos – rekao je Zola.

– Je l’ misliš da je slučajno – pitala je Dušica.

– Ne znam, kao da me interpol traži, nikom ništa nisam uradio. Jasno mi je što me žensko traži, ali što me on treba. Čovjek me obilazi nasred mosta kao da igramo “GTA”. Neću da imam kontakta s njom, ne želim da imam kontakt. Svakakvih stvari se izdešavalo, želim da prestane da mi se javlja. Želim im sve najbolje, i njoj i njegovoj porodici. Ona meni šalje o njenim nekim pričama, kao: “Koliko si naplatio?” i tako dalje. Javlja mi se neki profil, profil se zove “Zola idiot”, kliknem, ono piše: “Kako si Zolice? Je l’ su ti legle parice?”. Poslije toga mi se javlja profil “Beboni23”. Imam poruke – rekao je Zola u emisiji “Narod pita.” (ekskluziva.ba)