Djetetu još nismo rekli da joj je otac poginuo! Stravična ispovijest bake poginulog Milana: Na dan nesreće bio je nasmijan!

Region

Djetetu još nismo rekli da joj je otac poginuo! Stravična ispovijest bake poginulog Milana: Na dan nesreće bio je nasmijan!

“Babino zlato. Pamtiću ga kao poslušnog, vrijednog i uvijek nasmijanog unuka. Iza sebe je ostavio djevojčicu od samo sedam godina”. Ovim riječima Radunka M, baba muškarca Milana M. (29) koji je poginuo noćas oko sat iza ponoći u saobraćajnoj nesreći kada je dok je vozio “ford fokusa” na raskrsnici sa ulicom Zlatka Ognjanovića u Kruševcu skretao ulijevo i tada je došlo do sudara sa “audijem” koji se kretao pravo.

Do direktnog sudara je došlo najvjerovatnije zbog nepažnje, a možda i brzine jer u tom dijelu gdje su se sudarili, ulica iz duplih traka prelazi u magistralni put.

Tri osobe preminule su na licu mjesta, a vozač “audija”, koji je bio negativan na alko i dr.gatestu, zadobio je lakše povrede.

Milanova baka ne može da povjeruje da njenog unuka nema, te da ne zna kako će dalje bez njega.

– Išao je sa dva druga iz grada ka kući i eto šta mu se desilo. Velika tragedija, imao je velike planove za budućnost. Ima ženu i kćerku od samo sedam godina kojoj još ništa nismo ni rekli – dodaje neutješna baka.

Ističe i da je Milan uvijek bio spreman svima da pomogne.

– Unuk za poželjeti, sve najljepše imam da kažem za njega. Radio je kao automehaničar u jednoj firmi u Kruševcu. Moramo da budemo jaki zbog njegove kćerke – dodaje Radunka.

Baka nastradalog Milana kaže da ga je posljednji put vidjela na dan nesreće.

– Bio je srećan i nasmijan. Došao je kod mene, poljubio me i rekao “volim te baba” – priča drhtavim glasom Radunka.

Podsjetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila noćas na izlazu iz Kruševca tri osobe su izgubile život.

Sve tri osobe su bile u istom automobilu.

Saobraćajna nesreća se dogodila nešto poslije 23 sata na Bruskom putu.

Vozač iz drugog auta je prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice u Kruševcu.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač “audija” udario u automobil marke “ford”. Prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara. Od siline udarca “ford” se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci. (ekskluziva.ba)