BEBICINA BIVŠA ŽENA PRETI, ODRAĆE MU KOŽU: Nije im dao ni DINAR, uzeće Kulićima kuću u NIŠU, a neće stati na tome

Showbizz

BEBICINA BIVŠA ŽENA PRETI, ODRAĆE MU KOŽU: Nije im dao ni DINAR, uzeće Kulićima kuću u NIŠU, a neće stati na tome

Nenad Macanović Bebica i dalje ne odustaje od toga da će mu se Miljana Kulić vratiti, iako je ona sada sa Zolom. Naime, njegova bivša žena Mirela navodno je ljuta jer joj on nije isplatio alimentacije, a zbog toga što je zadužen kod mnogih ona i deca su morali da promene adresu stanovanja kako im ne bi dolazili na vrata i tražili novac.

“Bebica ima psihički poremećaj, njega ćerke uopšte ne zanimaju. Od kada je upoznao Miljanu, dinar im nije dao. Kad ima novac on je kupovao za malog Željka, umesto svojoj deci. Bivša žena i ćerke mu žive kao podstanari na Altini. On sada zarađuje lep honorar u Zadruzi, Marija Kulić to zna i zato ga ne pušta. Nada se pomirenju njega i Miksi kako bi uzela taj novac od njega. Priča mu stalno kako treba da uloži u neki biznis i to u Nišu. Nije mu rekla nikad da od tih para isplati alimentacije”, pričao je izvor za Star.

“Njegova bivša Mirela je baš ljuta i znam da je išla kod advokata da tuži Bebicu za neisplaćene alimentacije. Odraće mu kožu što se kaže. Rekla je da će mu naplatiti sve i da je spremna da se goni i sa Kulićima ako treba da i njih ostavi na ulici kao što su oni njenu decu. Ne može da veruje kako Miljana i Marija pljuju Ivana, a Bebica gori od njega. Baš je kivna i rešena da im naplati sve”, rekao je izvor. kurir.rs/svet