Samiru su doktori ostavili makaze u stomaku: Probile su crijeva i došlo je do infekcije… (VIDEO)

Zdravlje

Samiru su doktori ostavili makaze u stomaku: Probile su crijeva i došlo je do infekcije… (VIDEO)

Makaze su ostale tokom operacije slijepog crijeva, nakon toga se morao operisati još tri puta.

Dvanaest godina Samir Selimagić iz Bosanske Krupe sa porodicom je živio u podrumu u mjestu Ljusina i tokom tog perioda radio je razne poslove.

No, danas Samiru život nije onakav kakav bi svi mi željeli, imao je više zdravstvenih problema koji, čini se, u posljednje vrijeme posebno dolaze do izražaja.

Tokom razgovora otkrivao je jedno po jedno toliko da je zvučalo nevjerovatno.

Prvo se krenuli problemi sa vratnom kičmom. Operisan sam u Sarajevu, Mostaru, Turskoj dva puta. Od kako sam došao iz Turske hvala Bogu sa vratnom kičmom nemam nešto problema. Slagao bi kad bi rekao da nema boli, ali to je elhamdulilah kako je bilo, kazao je Samir.

Sad ima bolove u glavi, poslao je papire nadležnim institucijama koje su ustanovile da je potrebna operacija.

Prema predračunu, samo pregled i slikanje je oko 3.000 eura plus boravak, odlazak.

Smatra da mu se sve dešava zbog posla i tereta kojeg je podnio ranije. Komisija je procijenila da se radi o 90-postotnom invalidu a na osnovu toga od države dobija nešto više od 80 KM.

Posebno šokantna informacija je da su u njemu tokom operacije slijepog crijeva ostale makaze. Zbog svega je morao se operirati dodatno još tri puta jer je došlo do infekcije.

Kad sam ušao na slikanje ustanovili su da su makaze probile kroz crijeva, zatim su me rezali tri puta jer se zatrovalo bilo, ispričao je Samir.

Cijelu priču možete pogledati u nastavku:  /Izvor: Cazin.net/