Studentkinja je mislila da joj je puklo slepo crevo, a onda su lekari videli GLAVU na ultrazvuku (VIDEO)

Ispovijesti

Studentkinja je mislila da joj je puklo slepo crevo, a onda su lekari videli GLAVU na ultrazvuku (VIDEO)

Kaže da nije imala trudnički stomak niti da je osetila druge simptome trudnoće sve do samog porođaja. Američka studentkinja Kejla Nikol Simpson (21) nije imala pojma da je trudna sve dok nije otišla u bolnicu sa, kako je mislila, upalom slepog creva, za koju se ispostavilo da je porođaj, piše San.

Kajla je bila šokirana kada je na ultrazvuku otkrila da je trudna. Nije imala znakove trudnoće i imala je, kako je mislila, jake menstrualne grčeve. Njena ćerka Madi rođena je 7. novembra, samo nekoliko trenutaka nakon ultrazvuka. U snimku na svom TikToku, Kejla je otkrila kako se sve odvijalo.

– Lekari nisu znali šta nije u redu. Dok su radili ultrazvuk, mama je videla nešto poznato na ekranu. Sekund kasnije počela sam da vrištim od bola, a doktor je pritrčao. Bila je to glava – objasnila je ona.

Kajla je rodila svoju bebu samo 15 minuta kasnije.

– Nisam imala trudnički stomak, niti menstruaciju, a bila sam najmršavija u životu – kazala je ona.

Kejla je otpuštena iz bolnice samo dva dana kasnije sa savršeno zdravom bebom koju još uvek naziva najboljom prijateljicom.

– Uskoro će napuniti godinu dana, a nama je super! – dodala je.

Kejla je otkrila da nije imala bolove pre porođaja i da je upravo radila duplu smenu od 12 sati na poslu. Ali imala je povremene bolove za koje je mislila da bi mogli biti ozbiljni.

– Pozvala sam mamu misleći da mi puca slepo crevo jer sam mnogo krvarila. Imala sam tolike bolove da sam jedva hodala ili govorila – rekla je.

Kajla je imala samo kontrakcije koje su je upozorile na porođaj oko sat vremena pre nego što je rodila bebu. Imala je tzv. zagonetnu trudnoća koja prolazi nezapaženo do kasne faze ili do porođaja. (objektiv.rs)

@kaylanicolesimpson

♬ original sound – Nick Gimarelli