“NISAM IMALA ŠANSE”: Ima 40 godina, izgleda BRUTALNO, a u BRAK bi ušla samo pod 1 USLOVOM, ŠOK (FOTO)

Ispovijesti

“NISAM IMALA ŠANSE”: Ima 40 godina, izgleda BRUTALNO, a u BRAK bi ušla samo pod 1 USLOVOM, ŠOK (FOTO)

Svako ko je ikada gledao atletiku dobro pamti Lolo Džons. Ipak, mnogi su se začudili kada je otkrila detalje iz privatnog života. Džons je želela je da nevina uplovi u bračne vode.

„Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam se*s tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca“, poručila je razočarana Lolo.

Čak joj ni javno priznanje nije pomoglo. Ipak, umesto da joj postane lakše nakon priznanja, imala je još manji izbor momaka koji su želeli da stupe sa njom u vezu.

„To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: ‘OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu’“ iskrena je Džons.

Džons je upamćena kao jedna od retkih sportistkinja u istoriji koje su se takmičile na letnjim i zimskim olimpijskim igrama. Trčala je na 100 metara sa preponama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine, dok je u Sočiju učestvovala u bobu.

Nedavno je objavila video snimak u kome govori kako želi da zasnuje porodicu. Kako nije pronašla čoveka svog života odlučila se na veštačku oplodnju, a prvi korak je zamrzavanje jajnih ćelija.

Nakon jednog bolnog raskida nakon osam meseci veze napisala je između ostalog.

„Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile sam želela da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce“, poručila je ona. (espreso.co.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lolo Jones (@lolojones)