Najemotivniji trenutak u Zvezdama Granda: Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu i otac i majka!

Showbizz

Najemotivniji trenutak u Zvezdama Granda: Ja sam mu jedina podrška, umrli su mu i otac i majka!

Sa nadom da će mu drugo pojavljivanje u takmičenju „Zvezde Granda“ donijeti sreću, dvadesetdvogodišnjak Bojan Ilievski sa velikom hrabrošću kročio je na Grandovu scenu.

Emotivnim izvođenjem numera „Sin“ Šerifa Konjevića i „Pjesma“ Šabana Šaulića osvojio je simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest glasova. Tome se najviše obradovala Bojanova baka koja se emotivnim riječima obratila Saši i članovima žirija iz čuvene sobe emocija.

– Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka – rekla je sa knedlom u grlu, nakon čega nije mogla da zaustavi suze.

I Bojanu se steglo grlo, a suze su same krenule dok mu je rame utjehe pružila Sanja Kužet koja se u najtežem momentu našla do njega.

– Hrabar momak, svaka čast. Ovo je trebalo izdržati, ali ovo je zasluženo, u to ne sumnjaj – poručila je voditeljka.

Emocije su se miješale, suze nadolazile, a reći podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju.

 

– Baka je donijela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno – istakao je Saša i uspio da mu izmami osmijeh na licu.

Saša Popović nije uspio ni da završi rečenicu, a Bojan je kao iz topa rekao: Biram Cecu!

Ceca se borila sa lavinom emocija koje su je obuzele, pokušavajući da progovori i mladiću iz Skoplja poželi dobrodošlicu.

– Šta je Ceco i ti si se rasplakala– pitala je Ana.

– Ja, ja… dobrodošao– uspjela je Ceca da kaže kroz suze.

Jedan od najemotivnijih trenutaka u jistoriji „Zvezda Granda“ ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim te je riječima podrške dotakao srca svih, a posebno mladog Bojana koji je dobio veliku šansu da svoj život promijeni.

-I Ceci su krenule suze, nije lako, nije jednostavno. Specifična je situacija, ali Bojane vidi „Zvezde Granda“ su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu jednu veliku porodicu, mnogo prijatelja, trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug– objasnio je Popović, nakon čega je mladić konačno nabacio osmijeh na lice i sa velikim ponosom napustio Grandovu scenu spreman da krene u ostvarenje svog najvećeg životnog sna. Izvor: grand.nova.rs

Odgovori