Beba povraćala čitav dan: Nakon što su kamere snimile šta MAJKA radi detetu – odmah je uhapšena

Ispovijesti

Beba povraćala čitav dan: Nakon što su kamere snimile šta MAJKA radi detetu – odmah je uhapšena

Ašten Kali Tits (29) uhapšena je nakon što su je kamere uhvatile kako maltretira svog jednomesečnog sina dok je bio u bolnici. Mališan je zadobio teške povrede u medicinskom centru u Karolini. Naime, Ašten je uhvaćena kako gura svoje prste u grlo bebe u više navrata kako bi ga naterala da povraća.

– Veoma smo zahvalni što je sve brzo prijavljeno kako bismo mogli da izvršimo hapšenje – rekao je poručnik policije Čarlstona Toni Hejzelet.

Beba je ranije bila u bolnici Rubi Memorial u Morgantaunu. Osoblje u bolnici je prijavilo da je beba dobijala na težini kada su njegovoj majci pomagali tokom hranjenja, ali kada je ostala sama sa detetom, nije mogao da zadrži težinu.

Šestonedeljni dečak je zbog torture majke povraćao u tri odvojena navrata u periodu od 24 sata. U krivičnoj prijavi podnetoj sudu za prekršaje u okrugu Kanava, navedeno je:

– Nakon gledanja snimaka sa nadzora, medicinsko osoblje je verovalo da radnje izazivanja povraćanja deteta mogu dovesti do dugoročnog/kratkoročnog pogoršanja fizičkog stanja deteta.

Tits je optužena za zlostavljanje deteta nanošenjem povreda i trenutno se nalazi u pritvoru u južnom centralnom regionalnom zatvoru. Slučaj istražuju Policijska uprava Čarlstona i Služba za zaštitu dece. (objektiv.rs)