Moj dečko i ja spavamo s drugim muškarcima i ženama, SVE je dozvoljeno, ali se striktno držimo dva pravila!

Ispovijesti

Moj dečko i ja spavamo s drugim muškarcima i ženama, SVE je dozvoljeno, ali se striktno držimo dva pravila!

Od početka veze Jess (30), vlasnica seks kluba, i Jay (46), organizator događanja, znali su da žele vezu koja nije baš uobičajena za većinu drugih ljudi. Njih su se dvoje upoznali na Tinderu prije dvije godine i ubrzo nakon toga počeli hodati.

Kako su se stvari između Jess i Jaya razvijale, odlučili su malo “zatvoriti” svoju vezu tako što su isključili odvojeno viđanje drugih partnera . Kako bi nadoknadila nedostatak seksualne raznolikosti, Jess, koja je biseksualka i već 10 godina u nemonogamnoj vezi, predložila je “swinging”.

– Prilično sam otvoren oko stvari, pa kad je to spomenula mislio sam da vrijedi pokušati – rekao je Jay.

Kad su prvi put pokušali biti intimni s drugim ljudima, bilo je to Jayovo prvo iskustvo s grupnim vođenjem ljubavi .

– Imali smo “četvorku” s mojom najboljom prijateljicom i njezinim partnerom – rekla je.

Jay voli otvorenu komunikaciju u svojim vezama i kaže da mu svingerski način života odgovara jer se par uvijek podržava, razgovara o granicama i povezuje se čak i kada su s drugima.

– Uvijek se u tom trenutku pogledamo – objasnila je Jess. A kad stvari postanu neugodne, tvrde da ih mogu brzo okončati.

– Definitivno postoje točke u kojima se osjećate neugodno. Sjećam se da sam jednom bio uvučen u položaj u kojem sam se osjećao vrlo neugodno – rekao je Jay.

“To je bila poza koju Jess i ja često koristimo i jednostavno nisam mogao uživati ​​bez nje”, rekao je.

Tu je do izražaja došla njezina intuicija i intimno poznavanje partnera.

– Osjetila sam kako mu se lice mijenja i shvatila da je izbezumljen. Odlučila sam intervenirati i vratiti stvari tako da smo samo mi – kaže Jess.

Jay tvrdi da nije ljubomoran kada je Jess s drugim ljudima – jer on “samo želi da ona bude sretna”. Ali imaju stroge granice – s drugima spavaju samo zajedno i to uglavnom sa ženama.

– Više me privlače žene. Sretna sam s Jayem kao muškarcem u svom životu – kaže Jess.

Jess kaže da nikada ne bi mogla u potpunosti prekinuti odnose s drugim ljudima, ali joj ne pada na pamet da od toga napravi pauzu.

– To je za mene postala korisna promjena. To je također prilagodljiv stil života. Čak i ako odlučimo uzeti malo slobodnog vremena, kako bismo se posvetili sebi ili izgradnji obitelji, mogli bismo to učiniti i “zatvoriti” našu vezu sve dok ne osjetimo želju da se ponovno vratimo u taj život – rekla je.

– Swinging je definitivno poboljšao moje odnose s prijateljima i partnerom. Omogućuje mi da budem iskrena prema sebi o tome što tražim od partnera, kao i kakva trebam biti kao osoba da bih bila sretna – dodaje Jess.

Kaže da bi svi ljudi koji se žele okušati u ljuljanju prvo trebali sjesti sa svojim partnerom i razgovarati o svojim granicama prije nego što se okušaju u ovom načinu života. objektiv.rs

Odgovori