Imam 35 godina i još sam DJEVICA: Bila sam s 9 muškaraca i svi su pobjegli kad su čuli moje uvjete (FOTO)

Ispovijesti

Imam 35 godina i još sam DJEVICA: Bila sam s 9 muškaraca i svi su pobjegli kad su čuli moje uvjete (FOTO)

Chandra Sonali ima 35 godina i ponosno kaže da je još uvijek djevica . Ne pristaje na vođenje ljubavi bez prstena na ruci, a sve je to ispričala prva u poznatoj TV emisiji “Dr. Phil”.

– Intimne odnose smatram svetima i posebnima. Zapravo, ne volim riječ “seks”, više volim “vođenje ljubavi”.

– Bit ću spremna za vođenje ljubavi kad nađem “onog pravog”. Tražim gospodina koji je moralan i etičan, zgodan, ambiciozan, zdrav i koji će se prema meni ponašati kao prema kraljici. Želim ono što Priyanka Chopra ima s Nickom Jonasom – rekao je Chandra.

Sonali je objasnila da je odrasla uz vrlo stroge i tradicionalne indijske roditelje, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tijekom odrastanja.

– Mislim da je takav odgoj jako negativno utjecao na moju sposobnost pronalaženja partnera, jer izlasci su društvena vještina – rekla je.

Nakon neuspješnih pokušaja da pronađe ljubav, Chandra se prijavila u reality show “Pet frajera tjedno” u kojem je bila izolirana od vanjskog svijeta s pet muškaraca .

Nažalost, ni to joj nije ništa donijelo. Kako kaže, većina muškaraca odustane kada čuju da je još djevica, a do sada ih je isprobala devet.

– Otkad sam postala TV zvijezda, javlja mi se veliki broj muškaraca koji mi nude brak, ali bojim se susreta s nepoznatim ljudima – kaže Sonali.

No, dala je priliku nekome tko joj je napisao lijepu poruku.

– Ovaj muškarac je zgodan, ambiciozan i malo stariji od mene, pa me čudi da je još slobodan! Nevjerojatno je miran, što je odličan balans za moju živahnu narav – objašnjava Chandra.

– Osjećam se kao da ga poznajem oduvijek i osjećala sam se ugodno u njegovoj blizini. Bio je malo koketan, ali je potpuno poštovao moje granice s obzirom na to da sam djevica. Nije me ni pokušao poljubiti – objasnila je i dodala da još ne zna što on misli o njoj, ali da ne može prestati misliti na njega i veseli se njihovom sljedećem susretu. objektiv.rs

Odgovori