OVO JE MAJKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ, GLEDALI SMO JE NA TV: Nije išla u školu, bila je domaćica i čuvala decu, ima 80 godina, a peva super

Showbizz

OVO JE MAJKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ, GLEDALI SMO JE NA TV: Nije išla u školu, bila je domaćica i čuvala decu, ima 80 godina, a peva super

Pevačici Snežani Đurišić mnogi mogu da pozavide na karijeri, a ona je uvek u svom profesionalnom putu imala podršku oca Milana i majke Dare. Daru Đurišić šira javnost upoznala je 2015, kada je u emisiji „Nikad nije kasno“ otpevala pesmu „Sve behara i sve cveta“. U to vreme imala je 73 godine, a mnogi su komentarisali da izgleda neuporedivo mlađe.

Osim talenta za muziku, gospođa Dara pokazala je da je prava „žena iz naroda“, pa je pričala otvoreno i bez treme:

‒ Volela sam da moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće. Gajila sam decu i bila domaćica. Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlo dobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala.

Na njene reči svi su se iskreno nasmejali, pa i Snežana, koja ju je zajedno sa ocem bodrila iz publike.

‒ Privilegovana sam da imam žive roditelje, ovako duhovite i poštene ljude. Volela bih kada biste živeli večno ‒ poručila im je i otkrila da njena majka, osim dece, unučića i praunučića najviše voli Novaka Đokovića i Sašu Popovića. (kurir.rs)