26 puta sređivala usne koje samo što ne puknu: Uradiće ih još jednom jer hoće da liči na lutku i tvrdi da su njene najveće na svijetu!

Zanimljivosti

26 puta sređivala usne koje samo što ne puknu: Uradiće ih još jednom jer hoće da liči na lutku i tvrdi da su njene najveće na svijetu!

Zbog svojih ekstremno velikih usana, Andrea Emilova Ivanova (24) iz Bugarske, postala je poznata u cijelom svijetu. Do sada je usne povećala 26 puta, a misli da će 27 put da joj pomogne da liči na Bratz lutku. Zahvat je riješila da uradi oko Božića.

Takođe, ona je uradila i posvjetljivanje i konturisanje lica da bi sredila oblik brade i vilice i za to platila 500 funti (oko 69.000 dinara). Njen sljedeći korak u naumu da liči na Bratz lutku je i još plastičnih operacija u predjelu jagodica jer želi da ih uveća.

Kaže da joj je sve to povećalo samopouzdanje, ali ne odbija ni pažnju korisnika Instagrama koji su iznenađeni njenim izgledom, a na toj društvenoj mreži ima preko 8.000 pratilaca. Andrea kaže da joj stalno pišu sa svih strana svijeta i da joj nude novac, putovanja i susrete. Iako joj ubrizgavaju mnogo injekcija, a svaka košta 200 funti, ona nije zabrinuta da će pući u nekom trenutku.

– Volim ih i osjećam se mnogo bolje sa ovim usnama. Ubrzo ću ih još povećati, kao i jagodice – kaže ona.

Njeni fanovi su oduševljeni i na društvenim mrežama hvale njen usne. Kada je pitaju zašto to radi sebi, slegne ramenima i kaže: “To je sad u modi”. Andrea kaže da nije sigurna da će ikad stati sa filerima.

– Svi mi dijele komplimente na račun odjeće i usana. Inspirišem ljude širom svijeta. Da, ima i negativnih komentara, ali oni uglavnom dolaze od žena, pa znam da je to samo ljubomora – kaže Andrea.

Dodaje i da ne vidi potrebu za napadima jer su usne stvar ukusa.

– Neko voli manje a neko veće usne. Ja volim veće, u čemu je problem? Želim da imam najveće usne na svijetu. U Bugarskoj je to u modi i sve djevojke imaju filere – kaže ona, a prenosi Daily mail. (ekskluziva.ba)

Odgovori