ZA BOGATU I SRETNU 2023. GODINU: Izbacite ove 3 stvari iz života i sve će vam ići kao podmazano

Zanimljivosti

ZA BOGATU I SRETNU 2023. GODINU: Izbacite ove 3 stvari iz života i sve će vam ići kao podmazano

Uskoro ulazimo u 2023. godinu, a kako bismo već na njenom početku osjetili blagodeti promjene, pozitivne energije i motivacije, važno je da se oslobodimo onoga što nas je sputavalo. Izbacite iz života sve ono što donosi nemir i nezadovoljstvo, a mi vam donosimo kratak spisak primarnih stvari.

Dugovi

Prije svega, ne govorimo samo o finansijskim dugovima, već o onim obećanjima koja ste dali, ali do sada iz nekog razloga niste ispunili. Takve dugove treba otpisati do kraja 2022. godine. Obavezno ispunite ranije data obećanja kako biste rasterećni ušli u novi period. Naravno, važno je da se riješite i novčanih dugova kako biste sebi stvorili veće šanse da rukovodite novcem i ulažete u lični razvoj. Ovo vam garantuje priliv motivacije i sreću u finansijskim i radnim oblastima.

Možemo se podsjetiti i oproštaja koje dugujemo drugim ljudima, onima koje smo povrijedili, uvrijedili ili razočaralinečćim. Takođe, važno je da oprostite i sebi i da sa puno volje i ljubavi u svom srcu zakoračite u 2023.

Zavist

Zavist je jedna toksična emocija koja truje srce i izjeda vas, sprečava vas da rastete i budete spremni za razvoj. Svi koji osjećaju neki oblik zavisti, važno je da se pre 2023. ovoga oslobode. Vrijeme je da prestanete da se poredite sa drugima i da se žalite na sudbinu. Ne zaboravite, zavist je najgori neprijatelj uspjeha u ljubavi i poslu. Poredite se samo sa sobom, sa svojim postignućima, a tuđim uspjesima se radujte – tako se stvara dobra energija u sebi i odnosima, piše Sense.rs.

Neizvjesnost

2023. će vejrovatno biti vreme kada ćemo svi morati da uložimo sve napore da postignemo svoje ciljeve. Zvijezde i planete će biti raspoređene tako da će nam se otvoriti nova vrata, ali bez samopouzdanja naše moguićnosti i šanse za uspjeh se smanjuju. Vrijeme je da vjerujete u sebe i da ništa nije nemoguće. Čak i kada ne uspijete, svaki vaš pokušaj je vrijedan divljenja. Imate tu pokretačku energiju u sebi, probudite je. novi.ba

Odgovori