Adele progovorila o teškim trenucima: Išla sam na pet terapija dnevno

Zdravlje

Britanska pjevačica Adele na posljednjem je koncertu u Las Vegasu otvorila dušu pred brojnom publikom. Adele je progovorila o mentalnom zdravlju. Kako je otkrila, ponovno razgovora s terapeutom nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

“Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam početi. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za vlastito ponašanje i stvari koje sam rekla”, kazala je Adele.

Priznala je kako joj je terapija potrebna kako bi dala ”najbolje od sebe” u idućim nastupima. Dodala je i kako namjerava ”raditi na sebi”.

“Moja terapija ove sedmice bila je stvarno zanimljiva. Bila je upravo o ovim mojim koncertima. Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati muziku, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom”, iskrena je pjevačica.

Podsjetimo, Adele je u jednom intervjuu pričala o svojoj vezi s Richom Paulom i ovom prilikom demantirala je šuškanja kako su se zaručili, ali nije odbacila ideju da opet stane pred oltar. Nagađanja o zarukama su se pojavila nakon jer se Adele na dodjeli BRIT Awardsa pojavila s velikim dijamantnim prstenom, a sada je rekla kako nije riječ o zaručničkom prstenu već o lijepom komadu nakita.

“Nisam se udala. Nisam se udala. Samo sam zaljubljena. Sretna sam kao što ću uvijek i biti. Mogla bih se i udati”, rekla je iskreno 34-godišnja Adele i dodala kako nikada nije bila ovako zaljubljena.

Odgovorila je i na pitanje želi li imati još djece.

“Definitivno želim još djece. Ja sam domaćica i matrijarh, a stabilan život mi pomaže u muzici”, odgovorila je.

Rekla je kako će planovi o prinovi ipak malo pričekati jer joj je sad fokus na nastupe u Las Vegasu koje želi konačno odraditi, a koje je prethodno morala otkazati. Izvor: Raport

Odgovori