VENERA I MERKUR SU U JARCU NJIMA DONOSE SREĆU: Ova 4 ZNAKA će doživjeti PREPOROD i osjetiti mnogo bolju finansijsku sitauciju!

Zanimljivosti

VENERA I MERKUR SU U JARCU NJIMA DONOSE SREĆU: Ova 4 ZNAKA će doživjeti PREPOROD i osjetiti mnogo bolju finansijsku sitauciju!

Venera i Merkur su u znaku Jarca. Na samom početku sedmiicu ćemo imati prelijep aspekt Sunca i Saturna, koji ukazuje da ovu sedmicu počinjete sa strpljenjem, pa ćete realnije sagledati situacije u kojima se nalazite, piše astrolog Aleksandra Bjeljac.

Sada je trenutak kada ćete biti motivisani da radite na promjenama i stabilizaciji sopstvenih finansija, ali i posla i karijere uopšte. Od utorka do kraja sedmice morate biti oprezni kada su informacije u pitanju. Loš aspekt između Sunca i Neptuna upozorava vas da još jednom provjerite sve što čujete, jer može doći do prijevare i obmane. Čuvajte se neprovjerenih ljudi! Čuvajte se krađe, ali i nerazumijevanja okoline. Budite strpljivi tokom ovog perioda, u gotovo svim sferama.

Sam kraj sedmice može donijeti sukobe u porodici, što će rezultirati pojačanom nervozom. Morate ostati mirni i racionalni. Vikend vas može inspirisati da otputujete negde, praktično iz vedra neba. I to će vam otvoriti mogućnost da pokrenete neke nove ideje, otvorite svoj um za nešto što će vam se zaista svidjeti.

Ova sedmica će biti veoma nestabilna! Roller coaster od novih planova do niske potrošnje energije. Ipak, predstojeći vikend poslužit će za opuštanje i predah.

Znakovi koji mogu doživjeti pozitivne promjene ako rade na sebi su: Strijelac, Vaga, Blizanci i Vodolija. Ovi znakovi će pokrenuti ideje i finansije za narednih sedam dana, samo ako, kao što sam spomenuo, budu mudri i oprezni – u tom slučaju uspjeha neće nedostajati! novi.ba

Odgovori