“ONA I JA KLEČIMO, PEVAMO, PLAČEMO…” Miloš Bojanić pevao na svadbi ćerke Zorice Brunclik, a JEDNO mu ni danas nije JASNO!

Showbizz

“ONA I JA KLEČIMO, PEVAMO, PLAČEMO…” Miloš Bojanić pevao na svadbi ćerke Zorice Brunclik, a JEDNO mu ni danas nije JASNO!

Poslednjih meseci se pričalo o njegovom sukobu s kolegincom Zoricom Marković, o čemu je detaljno i sam govorio za medije. Pevao je na raznim svadbama i veseljima, a priznaje da je umeo i da zaplače pevajući određenu pesmu.

“Moja pesma ‘Ćeri moja mila’ namenjena je za ćerku koja se udaje, koju je inače napisao Siniša Tufegdžić. Pevao sam je ne znam ni sam koliko puta. I da vam ispričam jednu situaciju… Izvode mladu dok ja pevam, plače mladina majka, plače svekrva, jer prosto takva je atmosfera – kada vidite suze jedni drugih, ali plačem i ja. Ipak, ono što je najčudnije u tome je što nijedna mlada do sada nije pustila suzu, ne znam kako se to dešava”, zbunjeno je ispričao Miloš Bojanić, koji za sebe kaže da je veliki emotivac.

“Ljudima dok me ne upoznaju budem malo odbojan, a kada upoznaju moju dušu ne bude im dobro, shvate da sam ja veliki emotivac. Ja čim vidim da neko plače, ni ne znam razlog, počnem i ja da plačem”, izjavio je pevač, koji pamti i emotivan trenutak kada je Zorica Brunclik udavala ćerku.

“Zorica je želela da joj otpevam ‘Miljo, Miljana’ i da njenu ćerku izvedu iz sobe sa mojom pesmom ‘Ćeri moja mila’. Ona i ja klečimo, pevamo, plačemo, kad njena ćerka izlazi i ništa, nema suza. To nije jasno”, i dalje se pita Bojanić, koji je godinama u srećnom braku sa suprugom Brankom. (kurir.rs)

Odgovori