Žele povećati svoj po*ni organ… Kad čuju šta trebaju da rade, nije im dobro…

Region

Žele povećati svoj po*ni organ… Kad čuju šta trebaju da rade, nije im dobro…

Dr Razvan Vasilas, koji je poznat kao dr Botoks, otvorio je kliniku za povećanje muškog polnog organa. I dok mahom mnogi misle da su muškarci ti koji žele da uvećaju polni organ, hirurg ističe da žene odlučuju. Kako kaže, dosadila im je veličina svog partnera i tada odluče da se raspitaju o ovoj proceduri.

To se mnogo više dešava. Žene uglavnom dođu, raspitaju se i zakažu termin za svog dragog. Muškarci su previše stidljivi, a žene sve trendove prate na društvenim mrežama. Jačem polu je uglavnom neprijatno, ali shvate da je bolje da se osramote jednom kada spavaju sa ženom, nego svaki put – rekao je doktor u emisiji.

– Ovo postaje veliki problem, ali ne zato što neko ima mali polni organ. Muškarci koji se bore sa tim, uglavnom provedu život sa nedostatkom samopouzdanja. Jedan pacijent mi je rekao da mu je svaki put kada ima seks sa ženom mnogo neprijatno, toliko da im je teško da održe odnos – rekao je hirurg i dodao da pojedini muškarci sa velikim polnim organom takođe žele da ga povećaju još više.

– Kažem im da to ne rade ili da im to ne treba, ali kada odu kući i razmisle o tome, zovu me za dva dana. Ako ne pristanem da uradim to, znam da će naći nekog drugog. Ova procedura im je konstantno u glavi i sve što žele, jeste da joj se podvrgnu. Ipak, zaboravljaju da ni žene nisu srećne ako je penis preveliki. One ne žele da bude ogroman, jer to nije zadvoljstvo, već bol – rekao je hirurg.

To je procedura koja traje svega 20-ak minuta. Bezbolna je i sprovodi se kroz injekcije iz dva puta. Prva injekcija košta oko 1.900 evra, a druga oko 1.200. Mnogi ne znaju da fileri nestaju nakon dve godine. Penis se tada vraća u normalnu veličinu – rekao je doktor.

Naknadna nega je od najveće važnosti, a muškarci nisu svesni odricanja koje mora da usledi posle procedure.

– Zaista je važno obaviti naknadnu negu. Morate da masirate penis noću da biste dobili lep oblik. Seks i masturbacija su zabranjeni dve nedelje, jer to je vreme koje je potrebno da fileri očvrsnu. Ne biste verovali koliko se muškarci iznenade kad im to kažemo. Nakon procedure se mnogo uzbude i žele da imaju seks, a to ne sme da se desi – rekao je doktor. Izvor: Blic.rs

Odgovori