Ja sam gospođetina, a JK je sujetna, ne razmišljam o njoj: Bubamara potvrdila da je stavila tačku na prijateljstvo sa Karleušom!

Showbizz

Ja sam gospođetina, a JK je sujetna, ne razmišljam o njoj: Bubamara potvrdila da je stavila tačku na prijateljstvo sa Karleušom!

Jelena Karleuša je prije nekoliko dana u krajnje pomirljivom i staloženom tonu istakla da Dari Bubamari ništa ne zamjera, pošto su se u javnosti sve češće mogle čuti priče kako one više nisu u dobrim odnosima.

Jelena je ispričala da je Dari pomogla kada joj je bilo jako teško u životu i da za tim uopšte ne žali.

Na ove Karleušine riječi sada je odgovorila i Bubamara, koja je u izjavi za Kurir definitivno stavila do znanja svima da je na druženje sa JK stavila tačku, te da joj nije jasno zašto se u javnosti po tom pitanju podigla drama bez razloga.

– Nikada nisam pitala, ko se sa kim druži. Takva pitanja postavljaju samo iskompleksirani, sujetni i nesigurni ljudi. Znaš onu pjesmu: “Ko se s nama druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za k…c nije (smijeh). Ja sam žena koju svi vole i omiljena sam. Mogu sa svim koleginicama da se družim, ja sam omiljena… Meni je moj otac koji je za mene bio bog otac, nikad nije govorio šta ću da radim. Kome se ne sviđa, ne mora da gleda i to je to.. – istakla je Dara, pa se konkretno dotakla i svog odnosa sa Karleušom:

– Ne bih uopšte razmišljala o Karleuši. Svako radi sebi, ne radi meni. Ja nisam ništa radila. Ja sam čista. A te priče, o tom pomaganju, to… Šta sam ja sve pomogla što ona i zna i što ne zna, pa nisam pričala o tome. Jer sam ja – gospođetina i neću pričati ni ružne stvari ni lijepe. Nek se to sad završi kako se završi, njen izbor i njena stvar. Sujeta je čudo! – šokirala je Dara.

Ona je naglasila i da nema vremena da prati šta se sve piše o njoj jer mnogo radi i zarađuje.

– Trudim se da budem sa svima okej. Ko je nekorektan, samo imam amneziju. Ne radim mu ništa, ne želim mu zlo. To je jako malo ljudi. Sa svima sam dobro, sa svima se slažem. Kako kaže jedan moj drugar: “Ko sa Darom nije dobar, taj je stvarno loš”. Vjerovatno im je dosadno. Ja mnogo radim, zarađujem.. Nemam vremena da pratim šta i ko, kako.. Čujem od fanova kad mi pošalju – završila je Dara za Kurir. (ekskluziva.ba)

Odgovori