KAKVA NOĆ! MORAMO OVO DA RADIMO ČEŠĆE: Šok fotka Karleuše na kojoj se LJUBI s OVIM POZNATIM MUŠKARCEM! Ovome se NIKO nije nadao

Showbizz

KAKVA NOĆ! MORAMO OVO DA RADIMO ČEŠĆE: Šok fotka Karleuše na kojoj se LJUBI s OVIM POZNATIM MUŠKARCEM! Ovome se NIKO nije nadao

Jelena Karleuša je novom objavom na Instagramu uspela da bar na trenutak zbuni svoje milionske pratioce kada su ugledali fotografiju na kojoj se ljubi s muškarcem. Naime, iako su na prvi pogled mnogi pomislili da je Karleuša našla novu sreću u ljubavi nakon razvoda od Duška Tošića, ipak se ne radi o tome.

U svojoj novoj objavi Karleuša pozira sva u zlatnom u zagrljaju s muškarcem crne kose s kojim se ljubi u usta. Međutim, u pitanju nije njen novi partner, već popularni kolega iz Bugraske – Azis, sa kojim je pre nekoliko godina snimila duet koji je i danas veliki hit.

Jelena Karleuša i Azis su očigledno i dalje u odličnim odnosima, štaviše, veoma su bliski, pa pevačica u opisu slike nije krila oduševljenje zbog ponovnog susreta:

“Drago mi je da te vidim, moj bugarski brate, superzvezdo, Azis. Kakva noć u Cirihu, moramo da radimo ovo češće”, stoji u opisu fotografije.

Da li je mislila na poljubac ili zajednički nastup, ostaje da se vidi.

Azis je jedna od najvećih zvezda u Bugarskoj. Nekada je nosio šminku, uz bradu i farbao se u plavo, a danas je potpuno promenio svoj imidž. (Kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

 

Odgovori