Ovo je prvi dečko Jelene Karleuše: Duško Tošić se igrao u pijesku dok je pjevačica šetala opasnog frajera

Showbizz

Ovo je prvi dečko Jelene Karleuše: Duško Tošić se igrao u pijesku dok je pjevačica šetala opasnog frajera

Jelena Karleuša trenutno je u procesu razvoda od dugogodišnjeg partnera Duška Tošića, no prije nego što je uplovila u mirnu luku s nogometašem, pjevačicu su povezivali s brojnim moćnim muškarcima.

Slobodno se može reći da je njen ljubavni život bio nalik onom filmskom. Tako je, podsjetimo, svojedobno priznala da je kao 14-godišnjakinja bila zaljubljena u pjevača Željka Šašića. Ona mu je to jednom prilikom i priznala, ali ju je pjevač odbio zbog razlike u godinama. Jelena mu je tada odbrusila da će jednog dana biti poznatija od njega.

No mnogi su se pitali koji je muškarac zapravo bio prva ljubav Jelene Karleuše.

Naime, prva Jelenina ljubav dogodila se upravo na samom početku njene karijere, a riječ je o bokseru Nemanji u kojeg se, kako je i sama jednom prilikom otrkrila, zaljubila sa samo 16 godina.

‘Meni prva ljubav dogodila se kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sad. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu. Nadam se da ćemo dugo biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. Puno mi pomaže i daje mi satisfakciju da se nastavim baviti ovom profesijom. Mnogo ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petero djece’, pričala je svojedobno Jelena.

Ipak, postoji samo jedna njihova zajednička fotografija na kojoj su mladi, zagrljeni, zaljubljeni… Međutim, njihova ljubavna priča prekinuta je iz nepoznatih razloga i svatko je krenuo svojim putem. Karleuša se, kao što znamo, poslije udala za Bojana Karića, a potom za Duška Tošića s kojem je dobila dvije kćeri. Inače, Tošić je u vrijeme njene prve veze imao samo osam godina i, kako su se mnogi šalili na društvenim mrežama, ‘igrao se u pijesku’ dok je ona šetala opasnog frajera. (pressmediabih.com)