Iznenada u 48. godini života preminuo Alis Alihodžić

Region

Iznenada u 48. godini života preminuo Alis Alihodžić

Brojne Sarajlije opraštaju se od Alisa Alihodžića, koji je prerano preminuo u četvrtak, 12. septembra 2024. godine, u svojoj 48. godini života.

Dženaza-namaz je klanjana danas, u subotu, 14. septembra 2024. godine, u 16:20 sati, u haremu Zukići – Konjic, gdje je Alis i ukopan.

Alis je bio poznat po svojoj predanosti zdravom životu i fizičkoj aktivnosti, te je veći dio svog života proveo u fitnes centrima. Zbog toga je vijest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala sve koji su ga poznavali. Prijatelji i poznanici ga pamte kao vedru i pozitivnu osobu koja je uvijek širila energiju i motivaciju oko sebe.

 

Ožalošćeni koji su se oprostili od Alisa su: majka Badema, kćerka Amina, sin Adin, brat Haris, snaha Elvira, bratić Anel, bratične Merjema i Džejla, dajidže Bajazit i Benaid, daidžinica Emina, tetke Emina, Pašana, Mejra i Ismeta, amidžić Adem, amidžične Hajrija, Amra, Azemina, Adema i Nermina, te porodice: Alihodžić, Vreto, Bašić, Husanović, Efendić, Pirija, Ljevo, Sabljica, Hota, Korić, Fišo, Rizvić, Ćatić, Čajlaković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

 

Alis će ostati u sjećanju po svojoj snazi, vedrini i predanosti životu. (senzacija.ba)